27-02-2015, 01:33
Am o mare curiozitate. Cum se descurca in regim HoReCa HX-urile mai "ieftine", de constructie clasica, gen La Cimbali M21 sau altele ca el?
Din cate imi dau seama, principiul de functionare este oarecum similar cu HX-urile noastre E61, folosite de foarte multi useri. Dar noi avem rabdarea si timpul necesare sa facem flush-uri lungi de 10-15 secunde, nu si un barista cu 10 comenzi in fata. In HoReCa cum se utilizeaza eficient acest gen de espressoare caci nu imi dau seama? Sau trebuie pur si simplu renuntat la ele si mers spre alte solutii constructive (gen LaSpaziale S1) ?
Din cate imi dau seama, principiul de functionare este oarecum similar cu HX-urile noastre E61, folosite de foarte multi useri. Dar noi avem rabdarea si timpul necesare sa facem flush-uri lungi de 10-15 secunde, nu si un barista cu 10 comenzi in fata. In HoReCa cum se utilizeaza eficient acest gen de espressoare caci nu imi dau seama? Sau trebuie pur si simplu renuntat la ele si mers spre alte solutii constructive (gen LaSpaziale S1) ?
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan