Le am deja pe cele de la coffee sensor, insa nu le folosesc prea mult.
Sunt unele cafele care isi pierd foarte usor din arome dupa ce deschid punga de cafea zilnic de 3 ori pe zi; motiv pentru care vreau sa imi cumpar recipiente SD cu valva de eliberare co2. Sper ca asa, cafeaua din aceste recipiente isi va pastra aromele mai bine.
Personal am incercat majoritatea metodelor de pastrare a boabelor de cafea si nu am fost multumit de rezultate. Poate cele de la Weber vor face o treaba mai buna
16-05-2023, 13:04 (This post was last modified: 16-05-2023, 13:04 by RazvaNNN.)
mie mi se pare ca cele de centrifuga bagate la congelator pastreaza aroma perfect (la 2-3 sapt de la prajire le pun din punga in recipente si le bag la concelator)
eu - 10 buc
un amic - 10 buc
@nick326 - 20 buc
@sNap7 - 10 buc
@sNap7 - nu stiu care sunt taxele vamale, dar cred ca mai bine mi-ai spune care e pragul maxim pe care esti dispus sa il dai si in functie de asta ma gandesc cum facem.
Salutări, o să preiau eu coordonarea și plasarea comenzii. Rugămintea mea pentru eficiență este să-mi lăsați în privat mesaj cu numărul vostru de telefon și cantitatea de produse dorită. Ulterior centralizării, voi face un grup de whatsapp cu toți și ne vom coordona de acolo. Intenționez să plasez comanda Duminică, 31 Martie, în caz că se mai gândește cineva, deadline-ul este Duminică 31 Martie ora 12:00 :)
02-04-2024, 21:33 (This post was last modified: 02-04-2024, 21:35 by stefanDD.)
Salutare,
In paralel cu claudiu am dat si eu o comanda de 50buc, dar nu am scris pe forum pana nu am primit confirmarea de livrare (a fost cu cantec si a durat o luna). Partea buna e ca de data asta au venit fara taxa de import, deci pret mai mic.
So, cine nu a confirmat deja lui claudiu, 40 de buc sunt disponibile incepand cu 12 Aprilie in Bucuresti. Pret nou - 22 lei/buc
In cazul in care dorinta e mai mare decat cantitatea, se vor lua in ordinea de pe thread.
In paralel cu claudiu am dat si eu o comanda de 50buc, dar nu am scris pe forum pana nu am primit confirmarea de livrare (a fost cu cantec si a durat o luna). Partea buna e ca de data asta au venit fara taxa de import, deci pret mai mic.
So, cine nu a confirmat deja lui claudiu, 40 de buc sunt disponibile incepand cu 12 Aprilie in Bucuresti. Pret nou - 22 lei/buc
In cazul in care dorinta e mai mare decat cantitatea, se vor lua in ordinea de pe thread.