Welcome Back Log In Create Account

Garnituri Cafelat, comanda de grup

Si eu mi-s din București si as dori una Rosie de E61. Mulțam
Rancilio Silvia Pro-X (prev: Bezzera Unica, Lelit PL41E) + Niche Zero (prev: Eureka Mignon ORO single dose, Eureka Zenith 65E, Ceado E5p, Lelit PL043 mmi)

20. SIM78
19.
18.
17. Levo
16. Asdas
15. Costa79
14. CalinM
13. CalinNegrila
12. Cyrusct82
11. lisimah
10. Manu86
09. Organon
08. Zaheyu
07. Nicusors
06. MANU
05. Flaviusone
04. gabor06
03. Silvio
02. Sordin
01. Gorexxx

Noile modificări.
Cafflano Kompresso, Clever Dripper, Kinu M47, Brewista Kettle.

Ma poti pune cu inca una sau chiar doua pt a inchide comanda. Daca intre timp apare alt doritor, renunt la ele.
Sab Antica Levetta HX, 5 l boiler (rotary pump & water plumbed), La San Marco Super Jolly burrs, IMS screen shower and filter 

Daca raman, una ii fac cadou lui RENATOA pentru aeropress-ul lui, normal daca dorește.
Cate una pentru toți, nici eu nu opresc de rezerva, nu insistati.
Mulțumesc frumos.

P.S.
RenatoA am căutat pe google "limbometrul" .Vreau și eu 2 bucăți, TE ROG FRUMOS, nu pastra doar pentru tine.

Buna seara! Scuze de intarziere, va rog frumos, doresc si eu o garnitura identica cu cea a lui Costa79. Multumesc!
Kinu M47, Expobar Brewtus IV, IMS Precision filter 12/18 g, IMS Precision shower screen coated, Espro calibrated tamper.

(18-03-2017, 20:32)SIM78 Wrote: 20. SIM78
19.
18.
17. Levo
16. Asdas
15. Costa79
14. CalinM
13. CalinNegrila
12. Cyrusct82
11. lisimah
10. Manu86
09. Organon
08. Zaheyu
07. Nicusors
06. MANU
05. Flaviusone
04. gabor06
03. Silvio
02. Sordin
01. Gorexxx

Noile modificări.

am cumparat de la kawa garnitura. poti sa ma scoti de pe lista. multumesc.
Dalla Corte-super mini, Rancilio miss Lucy, Bezzera BZ99S, Gino Rossi CC45s, Ascaso I-steel1 ,Behmor2020SR, i-Roast2, dieckmann rostmeister, tamper cps/z evolution1.  

Dupa desfacerea de azi a garniturii, imi retrag afirmatia ca una e suficienta :)  Fara vreo bruscare semnificativa, o parte de jumatate de centimetru din marginea interioara s-a desprins. Asa ca purtati-va delicat cu ele si luati-va macar doua, de preferat 3. Cea originala de cauciuc tine cu siguranta ani de zile, doar ca e mai greu de scos si riscati sa stricati sita de dus. Insa in ambele variante, putina vaselina (sau ulei care nu miroase), pusa pe partea ce ia contact cu grupul, va usura scoaterea.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

20. SIM78
19. magicanu
18. Fireworker
17. Levo
16. Asdas
15. Costa79
14. CalinM
13. CalinNegrila
12. Cyrusct82
11. lisimah
10. Manu86
09. Organon
08. Zaheyu
07. Nicusors
06. MANU
05. Flaviusone
04. gabor06
03. Silvio
02. Sordin
01. Gorexxx

16.03. s-a făcut plata.
Transport standard - era singura opțiune de selectat.
Când vine coletu din Anglia va dau PM ( minim 7 zile - maxim ...).
Mulțumesc frumos.

Era o gluma, sau garnitura asta chiar merge la aeropress ? :s Huh

Multumesc mult!
Kinu M47, Expobar Brewtus IV, IMS Precision filter 12/18 g, IMS Precision shower screen coated, Espro calibrated tamper.

CatalinNegrila,
gabor06,
flaviusone,
MANU,
Pascalau,
Sordin,
Silvio.

V-am lăsat câte o garnitura la CLARO, strada. Mihai Eminescu, nr. 148, de luni până vineri de la 08-18.

La cei cu Posta Romana, va rog să confirmați plata prin PM. V-am trimis la toți din lista PM cu contul IBAN și numele.

Fan curier- Manu86 mâine ajunge,
Posta Romana,
magicanu
Fireworker
Levo
Asdas
Costa79
CalinM
Cyrusct82
Organon
Zaheyu
Nicusors,
Azi au fost puse, la ora asta sunt plecate din poșta spre voi, pot ajunge și mâine pe la prânz , sâmbătă sa întrebați dacă ați primit ceva, daca așteptați după poștaș sa vina bilețelul, se mai pierd 2 zile, sunt puse cu recomandare, luni cel târziu, ( sa nu fie vreo greva spontana). :(

Nici nu știam că Poșta Romana are posibilitatea să să urmărești recomandata.
https://www.posta-romana.ro/track-trace.html
Mâine dimineața vă trimit NUMARUL TRIMITERII prin PM, nu am facturile acum la mine.
Mulțumesc frumos.

Gata.Am platit.Multumesc.
LELIT Bianca black V3, Bentwood, Vst 18, 20,25.

Mulțumesc lui RENATOA pentru implicarea în achiziționarea celor 20 de garnituri de la extremecoffe, acum suntem 20 de membrii cu inele roși de silicon.
:)

https://www.extremecoffee.co.uk/shop/vie...eated_DESC

Mulțumesc frumos Renatoa.

Sper sa va ajungă toate recomandatele prin Posta Romana și celor din București sa-si ridice garnitura de la CLARO ( punct de reper biserica Icoanei).

Merci!
Eu am luat-o azi de la Claro si nu am rezistat sa nu iau si 250g de Brazilia Mogiana  [Image: angel.gif]
Lelit Bianca V3// Compak E8 // Eureka Atom 64// Kinu m47 Phoenix // Cafflano Kompresso
History: Gaggia Classic, Isomac Venus, Eureka Mignon, Mazzer MiniE with SuperJolly burrs, Expobar Brewtus IV

Dintre cei cu postalionu, aveti alt status?
 Data (ZZ.LL.AAAA)Ora (HH:MM)Starea trimiterii23.03.201714:44Primit de la expeditor - Oficiul Postal Bucuresti 17
Expobar Brewtus IV DB - cu profilare de presiune,Baratza Sette 270W, OE Lido E,IMS Competition 10, 18 și 20 g, Shower Screen IMS Competition, Tamper dinamometric Concept Art.

Eu am ridicat garnitura. Multumescu-va mult tuturor si, in plus, respecte @SIM78. La fel, nu am rezistat si m-am lipit de Guatemala si Columbia de la CLARO. Recomand
Rancilio Silvia Pro-X (prev: Bezzera Unica, Lelit PL41E) + Niche Zero (prev: Eureka Mignon ORO single dose, Eureka Zenith 65E, Ceado E5p, Lelit PL043 mmi)

(24-03-2017, 20:53)nicusors Wrote: Dintre cei cu postalionu, aveti alt status?
 Data (ZZ.LL.AAAA)Ora (HH:MM)Starea trimiterii23.03.201714:44Primit de la expeditor - Oficiul Postal Bucuresti 17
La fel si la mine. Dar cunoscând posta ro luni cred ca se va schimba starea trimiterii.
WPM PRIMUS | J64V | Skywalker Alpha roaster + Roast Assistant & HiBean.

Codul de bare se va citi la oficiul poștal al destinatarului și deabia atunci se actualizează. :( Șoferul nu are cititor de bare, nu sunt dotati, așa ca curieri ăștia particulari.
Am fost asigurat că vor pleca în câteva ore din oficiul 17, cand am depus recomandatele.
Mulțumesc frumos.

(24-03-2017, 22:25)SIM78 Wrote: Codul de bare se va citi la oficiul poștal al destinatarului și deabia atunci se actualizează. [Image: sad.gif] Șoferul nu are cititor de bare, nu sunt dotati, așa ca curieri ăștia particulari.
Am fost asigurat că vor pleca în câteva ore din oficiul 17, cand am depus recomandatele.
Mulțumesc frumos.

E ok, nu e nici o suparare ... speram ca face si posta ceva ... dar vad ca praf in ochi ... cica au tracking ...
Expobar Brewtus IV DB - cu profilare de presiune,Baratza Sette 270W, OE Lido E,IMS Competition 10, 18 și 20 g, Shower Screen IMS Competition, Tamper dinamometric Concept Art.

E macar au facut ei ceva. Ca pana acum nu stiai nimic (doar atunci cand ajungea daca ajungea).

Multumim SIM78 !! Am luat si eu garnitura, ma apuc de montat...
Expobar Brewtus IV - PID, Honne, Kinu M47, VST 18g ridged, Tamper dinamometric Concept Art.
Past: Gaggia Clasic, Lelit 043MM, Ceado E5P

Multumesc SIM78.
Acum a ajuns garnitura.
Pe site-ul poștei ro apare la fel ca si vineri. Deci mai intai o primiti si dupa aceea schimba ei în baza de date.

(24-03-2017, 23:21)cyrusct82 Wrote: E macar au facut ei ceva. Ca pana acum nu stiai nimic (doar atunci cand ajungea daca ajungea).

Cu ce te-a ajutat ce au facut ei? Trebuie sa ma uit pe pagina, poate trebuie sa actualizam noi statusul ...

Am uitat să precizez. Plicul vine la adresa. Probabil daca nu sunteti acasa va trebui să mergeți la ghișeu cu mandatul pe care îl găsiți în cutia poștală să ridicați recomandata.

(27-03-2017, 15:05)nicusors Wrote:
(24-03-2017, 23:21)cyrusct82 Wrote: E macar au facut ei ceva. Ca pana acum nu stiai nimic (doar atunci cand ajungea daca ajungea).

Cu ce te-a ajutat ce au facut ei? Trebuie sa ma uit pe pagina, poate trebuie sa actualizam noi statusul ...
Eee si tu acu
Sa afli ca exista acolo ceva.

Și pe jos daca mergeau, erau azi in oficiul poștal al destinatarului, daca nu aveți mandat poștal lăsat în cutie, va duceți cu track-trace-ul și le cereți recomandata din sacul uitat în colțul postei,( exces de zel, Made in Romania).
Mulțumesc frumos și extracți reușite.

Eheei , la mine aici ( unde intoarce vulturul ...) inseamna ca - daca va ajunge - se va intampla intr-o alta Era ... [Image: biggrin.gif]
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

La mine a ajuns a doua zi. Fan courier.
AVX DB1X, DF64 gen 2.5

Pentru ca Posta Romana alaturi de CFR in imediata sa proximitate in ceea ce inseamna devenirea ,metamorfoza in institutie muzeala,se straduie,mai astept o zi.Dar nu ma plang,mie imi plac muzeele .In fond ne scot din apatie si rutina si ne indeamna la adanca reflectie,ne stimuleaza memoria si ne ajuta sa ne definim personalitatea.Sictir,cum ar spune un turc plictisit de atata demers filozofic automistocaresc si evident inutil! Dodgy :-/ :)
LELIT Bianca black V3, Bentwood, Vst 18, 20,25.

...Si eu mai astept ( pentru ca n-am incotro...) , altfel ...Posta Romana pentru mine are un singur loc , la sectiunea  " un zambet de sub shenila..."

...Nebanuind nimic , imi savuram cafeaua cu intaritor pe banca la soare , cand...natura a amutit , vantul s-a oprit si astfel suspendat in timp , deodata...a aparut Ea - postaritza - cu gratia unei feline ce da lovitura la afumatoare si vadit contrariata de grosimea plicului , il introduse in cutia postala si pleca grabita...am primit garnitura , in sfarsit...multumesc frumos colegilor @SIM78 si lui @Renatoa.
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)