Welcome Back Log In Create Account

Gaggia Classic - Garantie 13 Dec 2018

Big Grin 
Folosit exclusiv cu apa Bucovina sau Aquatique (are aproape aceeasi cantitate de reziduu sec ca si Bucovina si e mai usor de gasit in ultima vreme  Smile )

Nu i-am facut decat o singura decalcifiere acum jumatate de an, si cred ca am facut-o ... degeaba (nu prezenta semne ca ar avea depuneri de calciu, am facut-o mai mult preventiv).

Prezinta urmele clasice de folosire (zgarieturi fine pe drip tray si in partea de sus unde au stat cestile)

Pret: 780 ron

Motiv: Upgrade (sper) la Pavoni.

Factura si garantie pana pe 13 decembrie.

Pachet complet. Vine cu doua picuratoare (de plastic si de metal) si 4 site (2 presurizate, 2 depresurizate, single si double)

[Image: sLTlvUY.jpg]
[Image: xvIw6oR.jpg]
[Image: ZSSr0hI.jpg]

Optional pot adauga o sita dubla IMS (12-18g), tamper Motta 58mm, distribuitor Motta 58.5mm - Total 950 ron
Nu le vand separat. Daca cumparatorul nu le vrea, le voi pastra pentru mine. Sunt convins ca la un moment dat ma voi intoarce la grupul de 58 (Strega Rolleyes ...) si imi vor fi utile.

[Image: G4TMMTc.jpg]
Decent DE1Pro, Strietman CT2, Mazzer Philos, Kinu M47

Mai este valabila oferta?!

Este valabila, cu mentiunea ca momentan sunt plecat din tara. Revin la sfarsitul saptamanii, dar putem comunica prin PM/email pana atunci daca ai intrebari.

Vandut pe olx. Se poate inchide. Multumesc!

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)