Welcome Back Log In Create Account

Gaggia Classic E24 + Gaggiuino V4

Vând Gaggia Classic E24 modificată cu Gaggiuino V4 (ultima versiune, inclusiv iluminare integrată).

Espressorul este complet funcțional, calibrat și folosit cu grijă. A fost unul dintre proiectele mele personale de suflet și am investit mult timp în montaj, reglaje și detalii estetice.

Specificații / modificări:

- Gaggiuino V4 instalat
- Control complet temperatură / presiune / profiling
- Touchscreen
- Boiler alamă (versiunea E24)
- Infoliere roz prăfuit realizată personal
- Iluminare integrată
- Portafiltru original inclus
- Accesorii albe sau negre la alegere

Starea aparatului este foarte bună, atât estetic cât și funcțional.

Garanția oficială nu mai este valabilă din cauza modificărilor.

Motivul vânzării: vreau să trec la alte proiecte.

Preț: 4.800 lei (fix)

Pentru detalii sau poze suplimentare, mesaj privat.

https://drive.google.com/drive/folders/1...H2adOc_Kkn
Gaggia Classic Pro, Kinu m47 Phonix

Reply
(09-05-2026, 14:35)ignatstefan97 Wrote:  
Cam piperat la pret dat fiind ca un GaggiMate si un GCP  nou ajung sa coste sub 4000 de lei.

Reply
(11-05-2026, 12:11)cristiVisa Wrote:
(09-05-2026, 14:35)ignatstefan97 Wrote:  
Cam piperat la pret dat fiind ca un GaggiMate si un GCP  nou ajung sa coste sub 4000 de lei.
Salutare! E24 nou + Gaggimate, fără montaj costă 3600lei. Pe al meu e24 am pus și folie, am instalat și Gaggiuino care după părerea mea este superior Gaggimate, are și lumina și senzor de apa + accesoriile printate 3D. Calculează puțin și ai sa vezi ca sari de 5300lei lejer. Dacă îl dorești, ți-l dau cu 4600?

Reply
Apropo. Daca îl dorește cineva ofer în acest preț și tamper, knock-box și tamping mat.

Reply
(11-05-2026, 17:44)ignatstefan97 Wrote: Apropo. Daca îl dorește cineva ofer în acest preț și tamper, knock-box și tamping mat.
Preț nou 4700 lei

Reply
Arata foarte bine, nu vreau sa il cumpar, am si eu un Gaggiuino v4, dar imi plac componentele printate (drip tray si mesh-ul de deasupra). De unde le ai?

PS. Nu vreau sa dau cu pietre, dar mergea un cable management mai bun.

PPS. Nu mi se pare piperat pretul, stiu cata munca necesita instalarea Gaggiuino.

Reply
(17-05-2026, 10:45)tamasrares Wrote: Arata foarte bine, nu vreau sa il cumpar, am si eu un Gaggiuino v4, dar imi plac componentele printate (drip tray si mesh-ul de deasupra). De unde le ai?

PS. Nu vreau sa dau cu pietre, dar mergea un cable management mai bun.

PPS. Nu mi se pare piperat pretul, stiu cata munca necesita instalarea Gaggiuino.

Salut! Apreciez comentariul. Toate componentele sunt făcute de mine și sunt și de vânzare. Poți intra pe șiclab.ro și găsești acolo tot ce am creat pentru Gaggia sau poți sa îmi dai PM aici și rezolvam, dacă dorești.

Reply
Preț nou : 4500lei
Tamping mat, tamper, knock-box, sita bomber + espressorul cu gaggiuno v4

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)