(02-11-2021, 15:36)nxr Wrote: Salutare, am incercat sa parcurg tot thread-ul si nu am gasit nicio intrebare legata de un portrafiltru fara fund care sa se potriveasca pe acet model de Gaggia Classic (2015). Din research-ul meu am tras concluzia ca nu exista un portrafiltru naked care sa se potriveasca. Am cumparat si unul de la kfea.ro si nu a mers, urechiusele de prindere fiind putin mai mari fata de portafiltrul original al espressor-ului. As vrea totusi sa imi confirme cineva care poate stie mai bine, eu sunt inca la inceput cu toata treaba. Multumesc!
Salut,
Era undeva pe pagina 12-13 a threadului o serie de 3 replici legate de filtru naked, ii dau copy-paste aici:
intrebare1
Salutare,
Stiti cumva daca GA RI9403/11 (classic 2015) are alte dimensiuni de portafiltru fata de Gaggia Classic ?
Ma gandeam sa iau un portafiltru naked.
O zi super, Mihai B.
raspuns 1
Are aceleasi dimensiuni, verificat.
Brasilia Club; Quamar T80; Feld 2.
ex: Gaggia Espresso, Color; Macap M2D.
raspuns 2
Doar atentie la ‘urechiuse’, multe portafiltre pentru GC le au usor mai groase decat cantul de la GC 2015 si au nevoie de
pilire pentru a glisa precum cel stock.
Ele sunt vandute ca potrivite pentru GC dar rar se specifica modelul.
GC 2015 fiind produs doar 3 ani (fata de celalat model care are 20+ ani la care se adaoga cei doi de la PRO) banuiesc ca producatorii nu au facut portafiltre speciale.
Gaggia Classic 2019 PID | Kinu M47 | Sette 270