Hello There, Guest! Login Register

Gaggia Classic 2015 + Tamper dinamometric

În urma achiziției unui GC Pro nou, de black friday prin formularul de pe forum, se vinde urmatorul pachet :
- Gaggia Classic model 2015 (achiziționat tot de pe forum de la primul proprietar), an fabricație 2017
- Tamper dinamometric (cred ca este cel de aici : https://www.kfea.ro/etolia-tamper-dinamo...-15kg-21kg).

Espressorul vine asa cum l-am achizitionat si eu, cu sita dubla (cea utilizata uzual de mine cu 18gr cafea) si 2 site presurizate (cu care probabil nu aveți ce face).

A fost utilizat light, pentru 1-2 cappuccino/zi, doar cu apa Bucovina și decalcifiat periodic.

Necesita înlocuirea garniturii de la grup (picura de scurt timp f putin în timpul extractiei), efectiv n-am avut timp sa ma ocup (nici nu ma pricep sa o schimb), l-am utilizat asa ținând cu mana mai strans portafiltrul în timpul extracției.

Estetic arata f ok, nu are zgarieturi/lovituri etc, funcționează perfect.

Doar predare personala în București (zona Cora Lujerului) cu proba la fata locului, nu trimit prin curier din lipsa de timp.

Preț pachet espressor + tamper : 650 lei, nu as vrea sa le vând separat.

Attached Files Thumbnail(s)

Reply
Update preț final : 600 Lei pt pachet

Reply
Salut,
Garnitura aia....se schimba usor? Cine ? Unde? Nu ma pricep...pare ca e defect cumva.
Ms

Reply
Salut, nu pot sa-ti ofer mai multe detalii, pentru ca nici eu n-am avut timpul necesar sa ma ocup de asta. Probabil ca dacă nu se va vinde din cauza asta, o sa ma chinui sa o înlocuiesc și rezolv problema, insa ceea ce mi-ar lua mie câteva ore, probabil cineva mai experimentat ar rezolva în câteva minure :). Știu ca este un consumabil care trebuie înlocuit periodic

Reply
e mai complicat sa decalcifici decat schimbul acelei garnituri. e wax-albina inlocuirea
GC E24 + PID + OPV 9 bar | Turin DF64 | Kinu M47 Classic / IMS shower screen / IMS Competition+Superfine 18gr / Bottomless PF / 58.5mm AVX tamper / WDT tool / Scale and timer

Reply
(17-12-2022, 13:08)staicueduard Wrote: e mai complicat sa decalcifici decat schimbul acelei garnituri. e wax-albina inlocuirea
Se poate sa aveti dreptate...dar pentru cineva care stie sau a vazut cum se face. Sunt tutoriale undeva? Un site de piese? Ms

Reply
Miub_2022, tel 0744997998, ai mesageria dezactivata și nu iti pot răspunde la mesaj

Reply
Vândut userului Miub_2022 la ultimul preț solicitat, 600, se poate închide.
Mulțumesc!

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)