Hello There, Guest! Login Register


Gaggia Classic 2003, 1425W

#1
Espressorul functioneaza foarte bine si nu prezinta urme de uzura avansate in ciuda vechimii. Made in Italy, versiune RI8161, tabla mai groasa decat la modele ulterioare, putere de incalzire mai mare.

- Portafiltru schimbat cu unul de la Gaggia Pure in stare foarte buna (La Gaggia Pure, portafiltrul nu se strange metal pe metal si din acest motiv prezinta doar urme superficiale de uzura pe urechile de prindere, cauzate de folosirea la Gaggia Classic in ultimul an. Vezi poze! Manerul este cel vechi de Gagia Classic.)

- Disc dus schimbat cu unul de alama - imbunatatire stabilitate termica.

- Sita dus schimbata cu una noua Gaggia.

- Teava abur schimbata cu una de Rancilio Silvia V2.

- Pompa de apa schimbata cu una sh in stare mult mai buna. 

- Garnitura de grup schimbata

- Garnitura boiler schimbata. Nu am gasit 1 bucata garnitura, asa ca am fost nevoit sa iau un set de zece. Le dau si pe celelalte.

- Tastatura cu butoane intrerupator schimbata. Desi e noua, dupa doua luni beculetul de on/off a inceput sa se aprinda cand vrea el (se aprinde daca e miscat usor). Pornirea/oprirea nu e afectata de contactul defectuos al beculetului.

- Robinetul de plastic pentru abur s-a rupt, asa ca l-am schimbat cu o improvizatie (mandrina din metal). Se gaseste robinet online la Magpro.

- Se vinde alaturi de tamper si doua site duble: IMS + inca una (nu stiu marca) + sita POD pe care am folosit-o ca sita blind la backflush dupa ce am blocat orificiul de scurgere.

- Presiunea a fost redusa la 9.5 bar, conform testului cu manometru.

Curatat si decalcifiat periodic.

Predare personala in Chitila sau prin curier.

Pret: 800 lei


Attached Files Thumbnail(s)
                                   
 
#2
Salut,

As fi interesat. Am trimis PM.
 
#3
Achizitionat cu 730Ron.

Topic inchis.
 
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)