Espressoman infocat
Mioveni
Salutare oameni faini , am nevoie de un sfat , pe scurt , am o rasnita G iota df64 , nu se mai infileteaza bine capacul de aluminiu cel cu gradatie .., nu stiu daca a mai patit cineva asa ceva, eu am fost ft atent ca de fiecare data cand am curatat o ,. dar se pare ca ceva s-a intamplat si capacul nu se mai infileteaza ok.. deci clar am distrus filetul .. vreun sfat , cat ar costa ? a mai patit cineva asa ceva ? Multumesc ! ps; Un an nou minunat va doresc ! si cafele fantastice !
Espressoman infocat
Bucuresti
salut. la fiecare desfacere a capacului, trebuie sa fii atent ca inainte sa il montezi la loc sa nu ai praf/granule de cafea pe filet.
de asemenea vaselina este obligatorie.
nu il mai poti strange complet sau iti sare de pe filet la insurubare?
toate ca toate, trebuie oricum sa stergi toata vaselina veche, sa cureti complet filetul de eventuale particule de cafea ramase, dat cu o noua alifie si verificat dupa iar. intra cateva degete serioase de vaselina pe filet, chiar daca pare mic
GC E24 + PID + OPV 9 bar + Dimmer | Turin DF64 | Kinu M47 Classic / IMS Competition+Superfine 18gr / Bottomless PF / 58.5mm AVX tamper / WDT tool / Scale and timer
Espressoman Administrator
Bucuresti
In mare se repeta
discutia de aici.
Cred ca voi reuni cele doua thread-uri sub un titlu relevant pentru a trage invataminte cu totii.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Espressoman infocat
Mioveni
Am rezolvat , nu mai avea deloc vaselina ,se auzea un harjait ft urat cand infiletam desi de fiecare data am fost ft atent la insurubare, dar se pare ca nu era gresata si de acolo problema , am curatat ft bine am gresat filetul si merge ca unsa" :)) :banan: , Multam fain !