Hello There, Guest! Login Register

Flojet 5000 series

Am cumpărat pompa aproximativ de o săptămână de pe forum, nu am folosit-o niciodată. O vând deoarece nu am reușit să găsesc în zona adaptoare pt al conecta la espressorul meu. Pompa e luată din UK, in pachet e pus un adaptor. Am mai pus in pachet 2m de furtun de 1/4 nou, un niplu pentru filtre apa 3/4 ext și o cupla rapida dreapta 1/4 furtun x 3/4 filet int.
Preț: 400 cu transport inclus. Daca sunteți din arad ofer la pachet și un bidon de 11l sigilat pt al folosi cu pompa.

[Image: E7vqJLy.jpg][Image: ltbZOos.jpg][Image: 1iQuzAw.jpg]
Bianca V2, DF64 SSP cast, 078 sculptor,  Zp6 special, Kinu m47p, cafelat robot, wilfa, april brewer, b75, v60

Reply
Valabil
Bianca V2, DF64 SSP cast, 078 sculptor,  Zp6 special, Kinu m47p, cafelat robot, wilfa, april brewer, b75, v60

Reply
Am găsit adaptor și l-am testat cu brewtus-ul, merge cum trebuie, simulează presiunea de rețea și am reușit să fac preinfuzie. Rămâne la vânzare deoarece am vândut espressorul. Bidonul nu mai este valabil, l-am desigilat când am testat flojet-ul.
Valbul!

Reply
380 de lei și transport inclus

Reply
Vandut inafara forumului. Multumesc de gazduire!

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)