Welcome Back Log In Create Account

FELLOW Espresso Series 1

@renatoa, ok, inteleg, deci e posibil.
Honne, J64V, DC Studio, Outin+Fino

Reply
(03-02-2026, 12:37)renatoa Wrote: Ieftin construit ? Normal... si vandut scump, doar e un Fellow... greed marketing.
Daca te indrum la originalul chinez, il mai iei ?

Chiar te rog
Profitec Go, Mazzer Philos

Reply

Reply
https://youtu.be/bohqiGacNTs?is=ZubR0vKa66MplxEH

Ma ingrozesc cand vad atata electronica. Cred ca imbatranesc. Va trebui sa strang bani sa cumpar in aceasta viata un la marzocco sau macar un ecm cat mai exista in varianta de mecanica bruta

Reply
Sau... stop worrying and love the bomb Smile
Nu e mai multa decat intr-un TV ... si e mai reparabila decat pare...
Mai curand as trece printr-un serios proces de introspectie ca sa ma lamuresc ce mi-ar aduce unul d'asta din noul val.
Ca sa nu ajungi sa constati ca de fapt nu iti doreai nimic din ce ti s-a livrat in cutia aia cu maimutze.
Si iti zic asta ca unu care le are pe ambele in casa si tot la leveru manual prefer sa dea...

Reply
Eu ma bucur de partea mecanica si calitatea constructiei, foarte mult la un aparat, toata experienta asta o pretuiesc si din aceasta perspectiva deci pentru mine e evident ca nu imi place acest hobby doar de dragul de a bea cafea

Reply
Pai tuturor ne plac locomotivele cu abur, dar le mai folosește cineva in ziua de azi
WPM PRIMUS | J64V | Skywalker Alpha roaster + Roast Assistant & HiBean.

Reply
(26-04-2026, 18:06)cyrusct82 Wrote: Pai tuturor ne plac locomotivele cu abur, dar le mai folosește cineva in ziua de azi

Da

Reply
Cine? 
Noi cu mocănița și câteva țări care au linii de patrimoniu

Reply
(26-04-2026, 18:16)cyrusct82 Wrote: Cine? 

Nu cred ca are sens sa exageram asa, imi
Place mult ce ofera tehnologiile astea noi , din acest motiv am zis ca mai astept cu espresorul sa fac upgrade, sunt chiar multumit de consteuctia profitecului meu go si ce face. As dori sa ma pot juca un pic cu profilare de presiu e dar ma uit cu drag de exemplu la Lelit Bianca , in genul acela de aparat . Am zis si de la marzocol care nu are , e adevarat dar e construit ca un tanc si are si calitati de constructie greu de combatut. Acestea fiind spuse urmaresc cu atentie aceste noi evolutii , imi place ce face fellow es1 nu imi place in schimb electronica , ca e numa plastic si ca daca te uiti la clip e foarte inghesuit totul si cred eu greu de depanat

Reply
Pai asta trebuie sa înțelegeți că nu se poate și amprenta mică pe blatul din bucătărie și încălzire rapidă dar sa fie cu boiler de 5l, conducte din cupru și grup din 10kg de bronz. 
Alegi una din cele 2 epoci

Reply
(26-04-2026, 18:24)alex_b Wrote:

Place mult ce ofera tehnologiile astea noi , din acest motiv am zis ca mai astept cu espresorul sa fac upgrade, sunt chiar multumit de consteuctia profitecului meu go si ce face. As dori sa ma pot juca un pic cu profilare de presiu e dar ma uit cu drag de exemplu la Lelit Bianca , in genul acela de aparat . Am zis si de la marzocol care nu are , e adevarat dar e construit ca un tanc si are si calitati de constructie greu de combatut. Acestea fiind spuse urmaresc cu atentie aceste noi evolutii , imi place ce face fellow es1 nu imi place in schimb electronica , ca e numa plastic si ca daca te uiti la clip e foarte inghesuit totul si cred eu greu de depanat

Dar de ce nu te interesezi sa pui un GaggiMate din ăla pe Go? Sau gaggiuino sau măcar un dimmer pe pompa? Și ai rezolvat
Pavoni Esperto Abile • Kinu Classic 

Reply
(26-04-2026, 20:44)GeorgianM Wrote:
(26-04-2026, 18:24)alex_b Wrote:

Dar de ce nu te interesezi sa pui un GaggiMate din ăla pe Go? Sau gaggiuino sau măcar un dimmer pe pompa? Și ai rezolvat

Nu vreau sa fac modificari (poate candva daca ma plictisesc asa de hobby pe un gaggia second hand). Astept raspuunsul  ca replica a italienilor si nemtilor la tot tavalugul chinezesc . Cu siguranta va veni, daca ma uit la masinile electrice din china lumea dadea industria germana ca fiind terminata si uite ca incetul cu incetul vin si ei cu variantele lor electrice mak competitive

Reply
Cred că o să aștepți mult și bine
Daca in atâția ani nu au fost în stare să vina decât cu un robinet pe grup și un dimmer pe pompă........ My

Reply
(26-04-2026, 21:04)alex_b Wrote: ...daca ma uit la masinile electrice din china lumea dadea industria germana ca fiind terminata si uite ca incetul cu incetul vin si ei cu variantele lor electrice mak competitive

Faci ce faci si eviti sa te uiti in directia corecta... ca i-au mancat cu totul, ei le dicteaza acum ce frimituri sa dea incoace...
https://www.reddit.com/r/BMW/comments/1s...r_over_eu/

BMW made in china... ptiu... scena asta iconica ar trebui stearsa din film...
https://www.youtube.com/watch?v=9GLb0XpqW2E

Reply
(26-04-2026, 17:47)alex_b Wrote: Eu ma bucur de partea mecanica si calitatea constructiei, foarte mult la un aparat, toata experienta asta o pretuiesc si din aceasta perspectiva deci pentru mine e evident ca nu imi place acest hobby doar de dragul de a bea cafea

Curios ca aceasta declaratie de credinta nu v-a condus cercetarile la singura masina din epoca moderna care corespunde acestor descrieri: Odyssey Espresso Argos.
Chiar si faptul cat e de ignorata in forum spune multe despre ce fel de zen isi doreste majoritatea... butoane si ecrane.
Mai ales cei cu paunul ar fi trebuit sa viseze toata viata la asa ceva... si acum ca o au... pauza.

Reply
(27-04-2026, 10:31)renatoa Wrote:
(26-04-2026, 17:47)alex_b Wrote:  

Curios ca aceasta declaratie de credinta nu v-a condus cercetarile la singura masina din epoca moderna care corespunde acestor descrieri: Odyssey Espresso Argos.
Our current estimated wait time is 7 months
ECM Puristika, DF64 SSP MP, DF64V SSP HU.  Aeropress+Timemore C3

Reply
Da, ce e de mirare, se face pe comanda, si e cu coada, ... vero lavorazione artigianale Smile

Reply
(26-04-2026, 17:47)alex_b Wrote: Eu ma bucur de partea mecanica si calitatea constructiei, foarte mult la un aparat, toata experienta asta o pretuiesc si din aceasta perspectiva deci pentru mine e evident ca nu imi place acest hobby doar de dragul de a bea cafea

Chiar si faptul cat e de ignorata in forum spune multe despre ce fel de zen isi doreste majoritatea... butoane si ecrane.
Mai ales cei cu paunul ar fi trebuit sa viseze toata viata la asa ceva... si acum ca o au... pauza.

Să știi ca rar se găsesc oameni să aștepte 6-8 luni pentru el. Cu toate ca e super interesant și accesibil ca preț.

Reply
Aveam impresia ca majoritatea asteapta un numarul apropiat de luni ca sa apara review-ul de binecuvantare de la gurul lor favorit... Confused

Dar probabil ca astazi le ajunge putina agheazma de la vreun AI. Instant gratification e cuvantul de ordine.

Reply
Și dacă o zicem p-aia românească, o costa la ei 1200 dolari sau cat e, dar la noi ajunge la 1700€ după taxe și tot, și acuma, aștepți 6-10 luni, mai dai și atâția bani, cine să stea după el ? Poate doar vreun colecționar. Nu cred ca spălarea de creier a la Hendrick ar fi motivul pt care nu e popular pe meleaguri .

Care păun ? :)) ești prea metaforic astăzi pentru sinapsele mele, și nu leg .

Reply
Ala din semnatura... sau n-ai fost curios ce inseamna Pavoni in italiana ? :)

Reply
Nu m-a dus gândul acolo niciodată ce-i drept. Nu știam, însă mulțumesc pentru informație. Să îl schimb la semnătură atunci :)) . Din Pavoni Abile trecem la păun abil

Reply

Reply

Reply
[failed update info]

Reply
https://www.reddit.com/r/FellowProducts/...ter_error/

Se spera sa fie rezolvata de ultimul update, aparut saptamana asta.
https://help.fellowproducts.com/hc/en-us...hat-s-next

Reply
Până ajunge și pe meleagurile noastre o să mai primească 1-2 updateuri :))
Espresso:Stone Mine & Timemore Sculptor 078S/ Felicita Arc
Brew: 1zpresso zp6 special 

Reply
Tehnologie chinezeasca pe mâini americane Smile

Reply
https://www.youtube.com/watch?v=bohqiGacNTs

Interesant de vazut si ce se gaseste la interior.
Espresso:Stone Mine & Timemore Sculptor 078S/ Felicita Arc
Brew: 1zpresso zp6 special 

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)