Espressoman infocat
Cluj
Buna. Am parcurs comentariile si doresc sa redeschid tema, poate au mai aparut noutati pe piata.
Caut un expressor pe gaz cu doua grupuri nou sau SH pentru o cafenea mobila si nu ma intereseaza francize. Cu ce informatii ma puteti ajuta legat de marci disponibile, fiabilitate, intretinere, experiente etc.
Multumesc mult anticipat.
Espressoman fresh
baia mare
(10-04-2016, 10:13)Pressofan Wrote: Buna. Am parcurs comentariile si doresc sa redeschid tema, poate au mai aparut noutati pe piata.
Caut un expressor pe gaz cu doua grupuri nou sau SH pentru o cafenea mobila si nu ma intereseaza francize. Cu ce informatii ma puteti ajuta legat de marci disponibile, fiabilitate, intretinere, experiente etc.
Multumesc mult anticipat.
Buna.
Si eu sunt interesat de ceva de genul.vad ca sunt pretioase informatiile legate de cafenea mobila!
Priviți spre orizont, nu spre pământ
Craiova
Experienta acumulata intr-un bisznis e pe bani, nu ti-o da nimeni pe gratis... se numeste franchiza ;)
Espressoman infocat
Bucuresti
O idee ar fi ebay. Un espressor vechi cumparat ieftin si reconditionat. Se gasesc spring levers de genu. Cu ajutoru google si alte forumuri ai gasi si un nume de model
Strietman CT1/ Elektra MCAL + Honne; Flair Signature Pro/Aeropress + Kinu Pheonix; V60 + Kinu m68.