Avertisment: urmeaza o postare cu o lungime neobisnuita si cu un continut fara valoare informationala. Cititi pe propria raspundere!
[Image: wink.gif]
Deoarece am mai primit mesaje cu intrebari despre Leva, desi durata utilizarii este scurta si nu pot spune ca m-am acomodat cu masina, incerc un (pseudo)review cu primele impresii pentru cei interesati, din perspectiva unui proaspat posesor.
Disclaimer:
Daca ma va certa @
radudani (sau altcineva) pentru caracterul non-stiintific al descrierii, va avea dreptate. Nu am facut masuratori exacte (nu am cu ce), nu am facut studii extinse sau analize laborioase. Sunt doar constatarile unui utilizator incepator in domeniul HX, subiectiv si cu experienta limitata. Interpretati in sensul acesta.
Prima impresie
Dpmdvd este o masina superba, arata mult mai bine in realitate decat in poze, unde mi se parea cel mult mediocra. Si nu datorita finisarii, cum sunt cele italiene, ci datorita robustetii.
Nu imi amintesc cand am vazut ultima data un obiect atat de solid construit, cu atat mai putin pentru uz casnic (nu, nu mai folosesc si eu cuvantul tanc, atat de abuzat in descrieri
[Image: smile.gif] ).
Inox de 2 mm inclusiv partea inferioara, eliminand astfel grija aparitiei petelor de rugina, singura componenta din otel fiind structura de rezistenta a peretelui frontal unde nu prea ajunge apa. Alte marci au finisaje impecabile, dar tabla este mult mai subtire (sunt si exceptii, de ex. Vibiemme). Sa nu mai zic de Lelit, care "intoarce capul" dupa cum tragi de portafiltru.
Grupul E61, pe care l-am vazut de atatea ori pe masini comerciale, capata o noua dimensiune privit de aproape, in propria casa, pe o masina de dimensiuni reduse. Ma gandeam (copilareste) ca doar la camioane am mai vazut o piulita atat de mare.
[Image: smile.gif] Exagerez, desigur.
Stai, a zis cineva "finisare"? Ce inseamna? Nu exista cuvantul acesta in vocabularul Expobar.
Da, finisarile sunt practic inexistente. Muchiile carcasei sunt "finisate" cu piatra de calcaie. Sunt exact asa cum au iesit de la polizor, nici macar iluzia ca ar fi incercat cineva sa le indrepte.
Dar, in mod inexplicabil, nu m-a deranjat deloc. Chiar amplifica senzatia de comercial, de industrial, lucru care ma atrage dupa atata plastic (ca s-a tot discutat zilele acestea).
Cateva detalii tehnice
Modelul primit de mine este fabricat in martie 2017 si vine cu noua izolatie pentru boiler, dar aparent si cu un presostat nou. Suspectez acest lucru deoarece acul manometrului pentru presiunea in boiler variaza doar cu 0,1 bar, modelele anterioare declansand la o diferenta de 0.2 bar. Este posibil sa ma insel, totusi.
Alte diferente nu am constatat.
Flush-ul
Pentru masurarea temperaturii folosesc temometrul Suca.
Asa cum am mai spus, flush-ul este destul de lung, conform indicatiilor primite de la termometrul meu. Evit sa mai dau cifre/grafice fara a avea si confirmarea masuratorilor.
Flush-ul poate fi oriunde intre 150-300 ml apa, in functie de durata incalzirii, temperatura dorita in extractie, mediul ambiant sau presiunea in boiler, evident.
Secundele nu cred ca sunt relevante, deoarece pe modelele cu rotativa debitul este mai mare si aparent ai un flush mai scurt, dar probabil ca volumul de apa este aprox. acelasi. Intr-o oarecare masura contribuie si temperatura mai mica a apei din conducta.
Daca fac un nou shot dupa aprox. 2 min, este necesar un nou flush, dar ceva mai scurt.
Pana la aceasta ora nu am primit informatii de la service despre posibilitatea instalarii unui restrictor pe cale oficiala.
Personal, consum cca. 2 l de apa pe zi la o medie de 4-5 shot-uri si o sesiune de frotare, incluzand aici si clatiri grup, pf. etc. Conteaza foarte mult si intervalul la care se fac extractiile.
In ansamblu, mi se pare rezonabil si se incadreaza in limitele altor aparate similare.
Fara termometru, insa, pentru mine este dificil de aproximat temperatura, sfarsitul flash-boil-ului nu este foarte evident (probabil boiler mic, dupa cum spunea radudani, sau ochi neantrenati). Apoi, temperatura dupa flash-boil nu scade neaparat in acelasi ritm intotdeauna, in functie de gradul de incalzire. Intre aparate cu pompe si surse de apa diferite, se pare ca diferenta este si mai mare.
Dar aici nu am o experienta suficienta si orice as spune sunt doar supozitii total irelevante. Tratati-le ca atare.
In schimb, daca se foloseste termometru, fie el si aproximativ, nu e nimic mai simplu. Personal nu vad niciun inconvenient fata de un DB (exceptand apa daca e imbuteliata).
Ma intreba cineva despre "manopera suplimentara", un concept des vehiculat pe forum in comparatia cu DB. Am raspuns ca eu nu vad nicio manopera suplimentara fata vechile aparate SBDU, in sensul ca as avea ceva de facut in plus. Flush-ul se face singur, eu doar ridic maneta si termometrul imi spune cand sa opresc. Si in timpul acesta mai incalzesc si cestile, niciodata nu am avut cestile atat de bine incalzite pana acum.
Timp pierdut in plus? Da, daca vi se par relevante 30-40 de secunde adaugate la toata manopera. Mie nu!
Bineinteles, nu inseamna ca sunt impotriva DB, doar ca nu simt o mare diferenta.
Rezultate in ceasca
Ajungem, in sfarsit, la scopul in sine, cafeaua.
In prima saptamana, ca mai toti noii posesori de HX, eram obsedat de flush. Masuratori, observari, contemplari, numarat bidoane goale de apa, umblat prin supermaketuri dupa alte bidoane etc.
Mixed feelings - speriat, incantat, suparat, fericit... si de la capat! Inca putin si vedeam un psihiatru.
[Image: smile.gif]
Apoi, s-a intamplat! Am realizat ca eu, de fapt, habar nu am cum iese... cafeaua!
Pai, zic sa ne concentram si pe "detaliul" acesta, nu? Eeeh... Primele arome clare, chiar si in conditiile in care nu prea cunosteam masina la inceput si imi ieseau doua din... noua!
La Gaggia fara PID imi era imposibil sa o beau fara putin zahar. La Lelit cu PID mergea fara zahar, dar insemna sa scad mult temperatura si pierdeam din corp. Arome, nu prea, in special cu sita stock.
Leva reuseste cumva sa pastreze ceva din fiecare, avand foarte putin bitter chiar si la temperaturi mai ridicate. Oricum, testele sunt inca incipiente.
Concluzii
Dupa o perioada scurta de utilizare pot spune ca incepem sa ne imprietenim. Regret achizitia facuta? Nicidecum! Sunt chiar multumit de masina, singurul regret fiind ca nu am luat-o mai demult.
Desigur, termosifonul putea beneficia de un tuning mai fin, dar acelasi comportament se regaseste si la masini mai scumpe, de la care ai avea asteptari mai mari.
Prin urmare, prin prisma raportului pret/calitate, nu cred ca ar fi corect sa ma plang, iar aparatul este perfect utilizabil asa cum este.
Sunt aparate mai bine echilibrate termic, cu boilere mai mari etc, dar ajung la preturi in zona lui Brewtus si acolo... stiti voi ce incepe. Sau mai sus, ajung in zona lui Strega si iarasi iese razboi.
Ma opresc aici, am scris oricum mult mai mult decat mi-am propus sau va citi cineva vreodata.
Expobar Leva | Gaggia Evo | Eureka Single Dose | Fiorenzato F5 | Kinu Phoenix | Aeropress | V60
Prev: Lelit 41TEM | Gaggia MDF