Roaster
Bucuresti
Espressoman infocat
Bucuresti
upgrade la?
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47
Roaster
Bucuresti
(18-04-2018, 00:14)vladdooo Wrote: upgrade la? 
posibil exact la ce te gandesti tu :)
Cuptoare | La Marzocco-uri | Rasnite | Acareturi multe multe
Espressoman infocat
Bucuresti
18-04-2018, 12:08
(Edited 18-04-2018, 12:09 by vladdooo.)
super oferta avand in vedere ca pretul de nou este 6351 Lei si slabe sanse sa scada sub 6000 pt cei dispusi sa astepte group buy din noiembrie
de avut in vedere si accesoriile care valoreaza peste 500 Lei
eu pe al meu n-o sa-l vand asa ieftin
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Espressoman infocat
Cluj-Napoca
Un destul de mare plus ar fi si joystick-ul de aburi :)
LMLM (slayer mod) + Bentwood | Hario V60/Nel Drip+Aergrind
(ex: Brewtus IV, Lelit PL41EM, Gaggia Gran Style, Honne, Kinu M47, Sette 270Wi, Porlex)
Roaster
Bucuresti
merci vladdooo/flipu2k.
intradevar, pretul il consider corect pt ce ofer, vreau ca noul proprietar sa se bucure de el chiar si dpdv financiar.
Espressoman Administrator
Bucuresti
Dupa montajul joystick-ului executat la piese-espressor, teava de aburi originala a putut fi pastrata?
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Roaster
Bucuresti
da, e cea originala, a facut Liviu un artificiu. daca nu se potrivea nu puneam joystick ul, pt ca am vrut sa pastrez neaparat duza tidaka pe varf.
Roaster
Bucuresti
Espressorul a ajuns la colegul doru pascalau, la pretul cerut.
Ii urez extractii maxime si bafta cu el :)
Se poate inchide, merci pt gazduire
Bucuresti
Aoleu, iar abandoneaza un " Stregar " lumea lever, pt Db? :)
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Roaster
Bucuresti
s or defecta repede stregele :))
Espresso Man
Rosu
19-04-2018, 20:05
(Edited 19-04-2018, 20:07 by RaduCarutasu.)
Eu l-as ruga pe colegul @pascalau sa ne povesteasca cate ceva din experienta lui cu leverul.
Am placerea sa il cunosc, este unul dintre primii membri ai acestui forum, are experienta in preparare, stie ce sa ceara de la o cafea si cred ca ar putea sa inceapa umplerea unui gol de informatie de care sufera forumul.
Pe vremea cand aveam VBM am avut ocazia ca, acasa la el, sa fac cateva extractii cu Strega.
Vad ca a devenit foarte discret de ceva vreme (cu siguranta de vina sunt derapajele de limbaj, de atitudine, de abordare si nu numai) si ar fi un castig pentru acest forum daca si-ar face timp sa ne relateze din cele traite alaturi de leverul sau.
Cum a perceput trecerea de la vechiul expresor la Strega si ce determina un utilizator sa treaca de la levier la E61?
Cum vede acasta schimbare, ca pe o alta experienta, se cauta o alta rutina de lucru.....?
Mai sunt colegi care au dorit o schimbare si au schimbat leverul cu alte tipuri de expresoare. Ar fi binevenite si interventiile lor.
Daca apar asemenea interventii, un topic nou ar fi binevenit. :write:
BUGSTER; Honne S; EK43S; Buckeye BC2; Kinu M47; Cafflano
(Ex: LM-GS3/AV; PL41TEM; Expobar-DB; VBM-2B; Hottop-2k+; Flair; MK-Vario; MK-K30; Macap M4D; Kinu M68)
:)
Voluntari
Nu sunt foarte multe de spus. Citesc cu placere forumul zi de zi. Nu toate subiectele cum citeam la inceputuri dar destul de mult. Strega a ramas oarecum in familie. Am luat un dual boiler cu grup E61 pentru a umple un gol. Sarisem de la SBDU direct la spring lever. O sa scriu mai multe pe topicul de Strega.
Brewtus, Honne, Mazzer Major, Kinu M47 Classic
Espressoman traditionalist
ro
(19-04-2018, 18:22)Lyvyoo Wrote: Aoleu, iar abandoneaza un " Stregar " lumea lever, pt Db? 
... Scuzati-ma ... dar , a mai existat vreun singur caz , in istoria acestui forum ... ?

... ( sigur , in afara de cele de upgrade ...

)
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...
Bucuresti
@
zuluafonu
Ma rog, si @
Neuromancer, doar ca el a trecut la Strietman
Espressoman infocat
Bucuresti
Mai era cineva
Espressoman traditionalist
ro
... Da , multumesc ... ( sper sa viseze frumos noaptea ...

... )
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...
Espressoman
Bucuresti
Am continuat si eu discutia despre trecerea de la lever la E61 (si inapoi) pe thread-ul cu E61 vs Pavoni.
Honne, J64V, DC Studio, Outin+Fino