Welcome Back Log In Create Account

Expobar Brewtus + Honne slim

Heart 
Salut,

Ma tot tin sa le pun la vanzare, ca tot aduna praf.

Expobar brewtus - pret 4000 - sa zboare repede

Asadar, la vanzare avem un Expobar Brewtus IV, cumparat de nou la recomandarea lui Liviu (caruia ii multumesc) in 2018 de pe caffea.ro
Aparatul a functionat in regim de un espresso pe zi pana anul trecut prin vara, apa tot timpul pe filtur espring de la Amway toti anii astia.
Sotia era pe capsule nespresso. De cand am bianca, a renuntat la ele. Deci cu brewtus nu faceam eu ceva bine probabil la cafeaua cu lapte.

L-am avut in service la pieseesspresor.ro parca pentru ca-mi picase presostatul si boilerul de abur nu mai mergea, si era si un praf galben prin spate tin minte. Sincer, nu mai stiu de unde aparuse.
In fine, nu l-am mai folosit, eu beau espresso simplu, si nu l-am prea bibilit deloc, ce-i drept.
N-am stiut sa-l desfac toti anii astia, doar am schimbat capul tevii de aer cu una tidaka, si am schimbat garniturile la ciuperca cu unele mai elastice, si le dadeam jos o data la 6 luni cam asa. Sau cand imi aduceam aminte. Si flush uri rare cu puly.
In rest, nu l-am bibilit deloc.

Prin iarna mi am facut timp si l-am trimis la maestrul @bogono (si acum espressorul e la el la pastrare (in buc) in vederea vanzarii), unde a suferit o transformare mult meritata si asteptata, ca masinile de epoca.

Presostat, furtunase, coturi, push on, electrovalva, aerisitor, garnituri, adeziv filete, etc... plus curatat, decalcifiat etc.
Desfacut piesa cu piesa si curatat, schimbat, in fine, un service de toata isprava fara graba saptamani intregi.

Honne Slim - pret 2700 - sa zboare repede si ea

Rasnita este, la fel, cumparata in 2018 (chiar am gasit factura de 4500 lei), este modelul fara niciun fel de upgrade, nu a fost niciodata servisata, insa este o rasnita din batch-ul care nu se blocheaza, cel putin la mine si la cafelele mele :)

In iarna vorbeam cu Diana sa o trimit pentru upgrade, servisare, dar mi-a spus ca nu e nevoie si sa nu ma scarpin daca nu ma mananca. (gen ori ii schimbi si cutite si faci upgrade, ori o tin asa). 
Adunat, in toti acesti ani, nu mi s-a blocat mai mult de 2 sau 3 ori. Din cate tin minte, ca am intors-o o data cu fundu in sus sa-i scot boabele. Cafelele mele, preponderent 90% de la guido (in principiu etiopii si costa rici).
Am folosit-o la espresso ul meu, in medie unul pe zi.

E o rasnita solida, dar cam face zgomot serios si plictisit, o data cu upgrade la bianca, am ales altceva mai mic si mai silentios (un df64 v2). Sincer mi am dat seama ca nu apreciez gustul cafelei prea bine, ca nu vad un downgrade cu o chinezarie, si mi-am zis, daca tot nu simt, hai ceva mai nou si mai cuminte, si am pastrat chinezaria si pensionat honne :)

Poze recente n am facut, dar daca e interes, merg in boxa si ii fac rapid. 

Link poze (primele in care e si rasnita sunt din 2018. Temp aia de 96 s a transformat rapid in 92 permanent):

https://img.irvi.net/share/7mavotNecS0DG...AOGselXMQQ

PS: daca aveti intrebari, va raspund cu drag.
Lelit Bianca v3 | DF64 v2
Expobar Brewtus IV | Honne Slim

Reply
mai rar asa prezentare foto. bafta la vanzare !
Stone Espresso Mine, Lelit PL72

Reply
Salut.un nr telefon se poate te rog.mersi

Reply
Salut, imi cer scuze, sunt foarte racit de o saptamana aproape, o sa revin in ordinea in care am fost contactat.
Momentan rasnita este rezervata lui @aerofan.
@ddokx, ai mesageria dezactivata.

Revin zilele astea. Multumesc.

Reply
Pur si simplu nu am avut timp de vanzare.
Espressorul a fost facut cadou.

Rasnita ramane la vanzare.
Doar ridicare din Ramnicu Valcea.
Multumesc

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)