Hello There, Guest! Login Register


Eveniment 3 decembrie Mabo One

#1
Pun aici invitatia transmisa de Bogdan pentru evenimentul de pe 3 Decembrie. Daca sunteti in Bucuresti, faceti loc in program: 
 
"Vino pe 3 Decembrie la MABÓ ONE și explorează aromele unice ale cafelelor de competiție la “Mabó Competition Coffee Experience”!  Te așteptăm cu drag între orele 9:00 și 17:00. 

Vei avea oportunitatea să deguști cateva cafele exclusiviste, selectate cu grijă de la producători de prestigiu precum: Abu Coffee Panama Geisha washed si anaerobic, El Salvador Los Pirineos Carbonic Maceration, Ethiopia Koke Washing Station Carbonic Maceration, Brazil Recanto Catucaí natural, ferma care a castigat locul 3 la COE Brazil, Columbia Inmaculada Geisha si Sudan Rume, ambele naturale. Pe durata evenimentului, toate cafelele din meniu vor fi disponibile la un preț special!

Descoperă poveștile cafelei alături de Bogdan, pentru o experiență memorabilă!"

https://www.instagram.com/p/C0KRXvmo1UX/
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan
 
 
Reply
#2
Și pt noi? Ce de departe? Nu avem posibilitatea să comandăm eventual ceva cafele ce vor fi de vânzare la eveniment?
Acs Evo leva - Kinu m47 - V60
 
Reply
#3
Am reușit să ajung și m-am bucurat de o experiență senzorială excepțională cu o Geisha in V60 preparată de Bogdan. Mulțumesc!


Attached Files Thumbnail(s)
   
Lelit PL162T, Lelit PL72, Pavoni`70, Honne, Varia VS3&Hypernova Ultra, Kinu M47, Rok espresso, Hario V60, Gene 101, Kaleido M10PRO
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)