Welcome Back Log In Create Account

European coffee awards 2023

Am primit un survey și observ ca, by default, prezenta României este destul de mica aici.
Ma gândesc la faptul ca putem schimba asta, într-un fel.

https://form.typeform.com/to/FnFJDvNL
Espressor: Lelit Bianca / Gaggia Classic 2017 | Past: Lelit Mara / Nuova Simonelli Oscar II / Lelit PL41TEM
Rasnita:  Sculptor 078 / Kopi Deva / Lelit PL72 William / Kinu M47 / Arco 2 in 1

Reply
Asta o fi reaitatea, de ce sa ne miram ?
Adica... sa voteze si cei care nu au pus pe limba o picatura din cafelele respective Huh
Doar asa, ca sa apara Romania mai in frunte, desi despre cafelele in discutie nu ai idee decat cei cativa care ii stim din discutii despre cafele de import... :s

PS: De ce subforum off-topic ? Nu e despre cafea ? Huh :s

Reply
Faza e ca ai Starbucks acolo cam peste tot si la prjitori ai inclusiv Illy.
Na, aia e.

Referitor la categorie, asa am apucat sa îl pun de pe telefon. Eram in tramvai, nu am acordat atenția necesara.
Espressor: Lelit Bianca / Gaggia Classic 2017 | Past: Lelit Mara / Nuova Simonelli Oscar II / Lelit PL41TEM
Rasnita:  Sculptor 078 / Kopi Deva / Lelit PL72 William / Kinu M47 / Arco 2 in 1

Reply
Avand in vedere ca nu se mai poate vota nimic, pagina fiind una statica, topicul ramane fara obiect deci il lasam aici.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
La ce date cereau cand intrai sa votezi, si la cum arata locatia unde va fi paranghelia... mi s-a parut ca ar fi pentru sefii de departamente de marketing, nu pentru bautorii de cafea... :s
Clar off-topic :D

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)