Hello There, Guest! Login Register

Eureka Zenith Club 60E - Negru + Zero retention "Blow up hopper"

De vanzare:

Eureka Zenith Club 60E - Negru + Zero retention "Blow up hopper"

Se trimite:
- rasnita
- hopperul original ( cel mare )
- hopperul blow up mic transparent

Link rasnita si de la link hopper
Pret: 1650 ron ( rasnita+blow up hopper )

Achizitionate in Martie 2019 de la BarShaker,pret de achizitie 1800lei. nu am nevoie de rasanita cu timer , am luat de currant alta rasnita fara timer. Prefer sa le vand impreuna . Se probeaza in Bucuresti in sector 4 , prefer sa nu le trimit in tara

Salut. Daca cumva te hotarasti sa dai separat hopperul mic, ma intereseaza. Mersi.
Current: ECM Synchronika, Honne, Atom 75, DIP DS68, Kinu M47, Acaia Lunar , Brewista Smart Scale
Past: Lelit PL91T, Lelit PL72, Niche, Sette, Olympus

Pls poze reale cu rasnita.
Expobar Leva DB pompa rotativa, Mühle M68, Mazzer Major, Huky 500
Home coffee roasting is as fun and easy, or as exacting and technical, as you want to make it.

Am încercat sa incarc dar nu am putut. Lasă-mi un nr telefon te rog și trimit pe wathsupp

Nu pt mine personal. :) Anuntul, ca sa fie conform regulamentului, trebuie sa contina pretul cerut si fotografii reale cu ce vinzi. Foloseste butonul din poza de mai jos:

[Image: e1Ynq3J.jpg]
Expobar Leva DB pompa rotativa, Mühle M68, Mazzer Major, Huky 500
Home coffee roasting is as fun and easy, or as exacting and technical, as you want to make it.

(07-12-2019, 12:13)Fane Wrote: Nu pt mine personal. Smile Anuntul, ca sa fie conform regulamentului, trebuie sa contina pretul cerut si fotografii reale cu ce vinzi. Foloseste butonul din poza de mai jos:

[Image: e1Ynq3J.jpg]
Poti adauga si un link public cu pozele, gen imgur.com
Espressor: Lelit Bianca / Gaggia Classic 2017 | Past: Lelit Mara / Nuova Simonelli Oscar II / Lelit PL41TEM
Rasnita:  Kopi Deva / Lelit PL72 William / Kinu M47 / Arco 2 in 1

[Image: bJyaMlQ.jpg]

1400 fără hopperul de cauciuc

Cumparata de mine.

S-a vândut râșnița .

(12-12-2019, 20:58)aerofan Wrote: Cumparata de mine.

daca te incurca hopper-ul, PM me si gasim o varianta ;)

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)