Hello There, Guest! Login Register


Eureka Mignon se blochează

#1
Buna,

Am un Eureka Mignon de 5 ani acum, am avut câteva episoade de blocare ale cuțitelor, dar după curățare mergea bine din nou.
Acum am schimbat cafea, o cafea prăjita light (înainte foloseam o cafea prăjită foarte dark), și nu mai pot sa îl macin destul de fin pentru a face un espresso. Se opresc cuțite la un nivel de măcinare foarte gros. Că și când boabele al acestei cafele erau prea tari. Mă gândesc că diferența dintr-o cafea la alta a putut să creeze aceasta problema. Daca am înțeles bine trebuie reglat râșniță când aceasta este in funcțiune în așa fel încît să se "obișnuiască" rezistenta motorului că presiune mai mare pe care o întâlnește. Poate am scris o mare prostie, dar nu se pare că așa am citit mai demult despre reglarea al grinderului.
Daca un specialist ar putea sa mă ajute ar fi minunat pentru că este foarte frustrant.
 
Reply
#2
Se poate că din cauza prajirii light motorul sa nu facă față cererii mai mari de putere ptr a zdrobi boabele mult mai dure...încearcă și în mers să pui boabe ai sa strangi cuțitele.
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.

 
 
Reply
#3
Desfa rasnita și curat-o. E posibil sa se fi colmatat camera cuțitului inferior și evacuarea.

Sent from my Redmi 4A using Tapatalk
Brasilia Club; Quamar T80; Feld 2; Mignon Specialita.
ex: Gaggia Espresso, Color; Macap M2D.
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)