Priviți spre orizont, nu spre pământ
Craiova
06-08-2026, 11:57
(Edited 06-08-2026, 11:58 by renatoa.)
(05-08-2026, 20:27)shalke Wrote: Ideal Bookoo Motto80 am pe lista. Daca nu, Option-O P80
A aparut deja 100, de ce sa ne zgarcim la asemenea detalii... doar stim ca bigger is better... si cifrele vinde.
Maine 80 e deja noul 64, pentru saraci...
Se pare ca nu s-a explicat suficient de bine pana acum, ca masinile astea noi, adica profilarea in general, oricum ai face-o... are ca efect colateral ca rasnita sa fie mai putin importanta.
Espressoman infocat
Bucuresti
Salutare!
Au fost comunicate mai multe date estimative de livrare deoarece, la momentul respectiv, acestea erau informatiile transmise colegilor nostri de catre furnizor, in functie de durata estimata a transportului.
Comanda a fost plasata de catre noi la timp. Totusi, datorita popularitatii foarte mari de care se bucura in prezent espressorul WPM Primus la nivel mondial, furnizorul s-a confruntat cu un volum de comenzi peste estimarile initiale, ceea ce a dus la cateva decalaje in programul de livrare.
In urma discutiilor purtate cu furnizorul, le-am transmis cat de important este pentru clientii nostri care au achizitionat deja espressorul sa il primeasca cat mai curand. Am reusit astfel sa obtinem o solutie pentru o livrare mai rapida, iar in acest moment estimarea este ca produsele sa ajunga la noi la jumatatea lunii septembrie.
Va multumim pentru interesul acordat produselor WPM si pentru rabdare. Suntem in continuare alaturi de comunitatea Espressoman si ne dorim sa construim o relatie bazata pe comunicare transparenta si deschisa. Facem tot posibilul sa va oferim informatii corecte si actualizate si sa va fim alaturi ori de cate ori aveti nevoie.
Espressoman infocat
Pitesti
Urat din partea furnizorului. Primul venit, primul servit si nu mai sunt decalaje.
ECM Puristika, DF64 SSP MP, DF64V SSP HU. Aeropress+Timemore C3
Espressoman infocat
CLUJ-NAPOCA
(07-08-2026, 12:41)TastecraftersTm Wrote: Salutare!
Au fost comunicate mai multe date estimative de livrare deoarece, la momentul respectiv, acestea erau informatiile transmise colegilor nostri de catre furnizor, in functie de durata estimata a transportului.
Comanda a fost plasata de catre noi la timp. Totusi, datorita popularitatii foarte mari de care se bucura in prezent espressorul WPM Primus la nivel mondial, furnizorul s-a confruntat cu un volum de comenzi peste estimarile initiale, ceea ce a dus la cateva decalaje in programul de livrare.
In urma discutiilor purtate cu furnizorul, le-am transmis cat de important este pentru clientii nostri care au achizitionat deja espressorul sa il primeasca cat mai curand. Am reusit astfel sa obtinem o solutie pentru o livrare mai rapida, iar in acest moment estimarea este ca produsele sa ajunga la noi la jumatatea lunii septembrie.
Va multumim pentru interesul acordat produselor WPM si pentru rabdare. Suntem in continuare alaturi de comunitatea Espressoman si ne dorim sa construim o relatie bazata pe comunicare transparenta si deschisa. Facem tot posibilul sa va oferim informatii corecte si actualizate si sa va fim alaturi ori de cate ori aveti nevoie.
Cam nasol...
Rancilio Silvia V3 (PID, Dimmer, barometru), Eureka Specialita, Bezzera BB005, Brewista Smart Scale 2
Espressoman infocat
Buc
(07-08-2026, 12:41)TastecraftersTm Wrote: Salutare!
Just..asking…
Ma gandesc ca volum mare de comenzi = presiune pe productie care este limitata = potentiale probleme in viitor.
In caz ca se intampla ceva…se asteapta piese direct din China sau exista un stoc local? Garantia 2 ani
Craiova
Aranjam cu delonghi sa deschida o linie la oradea...
Espressoman infocat
Buc
Ar putea…ca au mai multe fabrici in RO. eu am intrebat ca ma bate gandul la un Meraki sau Primus.
Espressoman infocat
tulcea
Fiecare zi de așteptare în plus e mai grea.Abia aștept jumătatea lui septembrie.Sper să fie pe măsură asteptarilor.
Lelit Bianca ,Bentwood
Espressoman infocat
tulcea
As vrea sa știu dacă un portafiltru fara fund de 58 cm se potrivește în grupul lui Primus. Sau unul de Bianca.
Lelit Bianca ,Bentwood
Espressoman infocat
Slobozia
Now: Lelit MaraX | Timemore 078S | Timemore Black Mirror | Flair Signature | Skywalker Roaster | Kingrinder K2
Past: Lelit PL81T Grace | DF64 | Cafflano Kompresso | Staresso Mirage Pro
Craiova
Yesterday, 14:53
(Edited Yesterday, 14:55 by renatoa.)
Cei de la WPM ar putea lua in considerare schimbarea fisierelor log pe format GaggiMate...
Sau macar un utilitar de conversie.
E mai simplu decat sa isi faca propriul sistem AI de analiza... sau sa il fure pe al celorlalti.
Quote:Gaggimate AI shot analytics uses Model Context Protocol (MCP) servers and tools like the Gaggimate MCP GitHub Repository to connect AI assistants (such as Claude) with your espresso machine.
It parses binary shot logs to evaluate extraction data, diagnose channeling, and dynamically tune future pressure, flow, and temperature profiles.
Core Features of AI Shot Analytics
Telemetry Parsing: Converts binary shot data (.slog) into structured statistics covering real-time pressure curves, flow rates, extraction timing, and temperatures.
Extraction Diagnostics: Automatically inspects the telemetry to spot anomalies like channeling or sudden flow spikes during a pull.
Feedback Loops: Correlates your tasting notes and ratings with physical metrics to refine subsequent "AI Profiles" for new coffee beans.
Grind & Bean Mapping: Tracks optimal grind settings and cross-coffee patterns over time to streamline dialing in new roasts
https://mcpservers.org/servers/julianleo...gimate-mcp
Intre timp, traditionalistii propun maselor lor de followers docili addon-uri gen pagaia... cam ca faimosul attachment EU al dopului cu la PET inel, sa nu se piarda... daca e sa comparam ca nivel de tehnologie cu ce se ocupa altii acum.
Si le ofera gratis...