Strict ipotetico-distopic, daca m-ar manca asa de tare o asemenea nevoie, ar fi asa de simplisim sa convertesc un Staresso Mirage intr-un asemenea concept, incat nu vad ce ar putea oferi altul ca sa se califice ca fiind "mai bun"... cand nici nu sunt enuntate criteriile de "bunaciune"...
Exista micro incalzitoare sub forma unui termoplonjon la 12V care se monteaza simplu in capacul existent... alimentare dintr-un power bank, care se poate avea mai multe utilizari, si in plus se alimenteaza solar... sau din mufa bricheta auto... optiuni care nu le ofera vreun model de care sa stiu eu.
Pomparea manuala este mult mai versatila decat o pompa electrica, si mai fiabila, teoretic.
Iar ultimul aspect nu este de neglijat... fiabilitatea... modelele actuale sunt hyperelectronizate, cu cel putin 3-4 puncte de cadere garantate in maxim 3 ani, ca sa fiu foarte optimistic... pe cand la varianta prezentata de mine orice se poate repara sau inlocui.
Si, ceeace streseaza pe multi... numai inox pe tot traseul de apa...
Nu mai zic de sita standard de 51/53.
Dar pana atunci, ma comport ca un om normal, care in deplasare isi ia cafeaua la termos... iar la destinatie, daca nu am apa fiarta, inseamna ca am griji mai mari decat lipsa cafelei...