Espressoman infocat
berceni
Salutare! Caut un expresor compact pentru o bucatarie compacta :))
Sotia ma tot bate la cap ca vrea un expresor mic pe boabe dar sa faca si spuma de lapte
Espressoman infocat
Bucuresti
08-04-2023, 23:00
(This post was last modified: 08-04-2023, 23:01 by FAP.)
@
marian900 ! Bine ai venit pe forum
! Pentru mine nu e atat de important dar vei fi taxat pentru ''expresor'' , aici e sacrilegiu daca nu folosesti termenul corect ''espressor''
!
Cel mai bine e sa citesti multe pe forum in sectiunile de sfaturi la achizitie , pentru ''boabe'' va fi nevoie si de o rasnita . Daca nu gasesti informatia dorita , poti deschide un topic nou cu ce doresti iar primul lucru pe care trebuie sa il declari ar fi bugetul de care dispui . Mult succes si sper ca vei gasi aici toate informatiile necesare !
#ROCKET R NINE ONE , #ROCKET SUPER FAUSTO/Red Speed , #AILLIO BULLET R1 V2 , #Acaia Lunar
#Brewtus IV , #Honne Slim ; #Ibric , #MK. Vario
Accesorii ROCKET , MOTTA , IMS , Tamper dinamometric ECM , altele
Espressoman infocat
berceni
(08-04-2023, 23:00)FAP Wrote: @marian900 ! Bine ai venit pe forum ! Pentru mine nu e atat de important dar vei fi taxat pentru ''expresor'' , aici e sacrilegiu daca nu folosesti termenul corect ''espressor'' !
Cel mai bine e sa citesti multe pe forum in sectiunile de sfaturi la achizitie , pentru ''boabe'' va fi nevoie si de o rasnita . Daca nu gasesti informatia dorita , poti deschide un topic nou cu ce doresti iar primul lucru pe care trebuie sa il declari ar fi bugetul de care dispui . Mult succes si sper ca vei gasi aici toate informatiile necesare !
Salutare! Multumesc pentru raspuns . Pai va fi un expressor cu boabe dar si cu lapte proaspat ... Buget 4000 de lei zic
Espressoman infocat
Bucuresti
Inca nu sunt sigur daca discutam de un espressor automat ! Daca e asa , nu cred ca vei gasi raspunsuri pe acest forum .
#ROCKET R NINE ONE , #ROCKET SUPER FAUSTO/Red Speed , #AILLIO BULLET R1 V2 , #Acaia Lunar
#Brewtus IV , #Honne Slim ; #Ibric , #MK. Vario
Accesorii ROCKET , MOTTA , IMS , Tamper dinamometric ECM , altele
Espressoman infocat
Bucuresti
09-04-2023, 14:48
(This post was last modified: 09-04-2023, 14:51 by unportocal.)
Salut @
marian900,
Si eu sunt nou aici pe forum, dar daca citesti prin linkurile din mailul primit la inregistrare o sa ai o idee despre ce este acest forum.
Daca doriti cafea care sa iasa dupa apasarea unui singur buton, aici nu este locul potrivit.
Daca sunteti dispusi sa dureze intre 3-10 minute rasnire, cantarire, pregătire, sa fii dispus sa arunci cateva cafele din cauza ca ai făcut "ceva" greșit, atunci ești unde trebuie :)
Referitor la întrebarea ta, sunt câteva modele de rasnita încorporată cu espressor, dar sunt mai puțin compacte, dar tot manual se desfășoară operatiunile,
Laptele, la fel se face manual, intr-o latiera, un ibric mai fancy, si ai de facut cateva incercari pana iese ca la cafenea.
Espressoman infocat
Bucuresti
10-04-2023, 13:22
(This post was last modified: 10-04-2023, 13:45 by unportocal.)
Hmm,,, sau poate nu vroiai sa cumperi ci de fapt sa vinzi pe bursa?
Espressoman infocat
Bucuresti
(08-04-2023, 22:48)marian900 Wrote: Sotia ma tot bate la cap ca vrea un expresor mic pe boabe dar sa faca si spuma de lapte
Eu presupun ca doreste ceva cu rasnita incorporata si la care dureaza 1 minut sa iasa cafeaua :)
Espressoman infocat
Cluj-Napoca
Poi ca @
marian 900 vroia sa si vanda ii sigur ca mi-a trimis mie în privat o oferta pentru un automat.
La Pavoni Europicola, Kinu m47, DF64 HB, Staresso Mirage Pro SP 300, 1Z Presso Q2, Moka Pot, V60.
Espressoman Administrator
Bucuresti
Asta deja se incadreaza la Spam. Daca mai exista si alti useri cu oferte nesolicitate pe PM, primite de la acest user il tratam corespunzator...
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan
Espressoman infocat
Cluj-Napoca
10-04-2023, 20:58
(This post was last modified: 10-04-2023, 20:58 by DanCo.)
"marian900 Wrote:
https://www.emag.ro/espressor-automat-eg...DVSTWLBBM/
Eu am asa ... foarte interesant si scoate o cafea foarte buna.
Daca vrei ma anunti. am un prieten care are unul sh dar in perf stare de functionare "
Asta am primit în privat. Ca sa nu existe loc de interpretări și confuzii.
La Pavoni Europicola, Kinu m47, DF64 HB, Staresso Mirage Pro SP 300, 1Z Presso Q2, Moka Pot, V60.