Hello There, Guest! Login Register

Espressor Vibiemme Domobar Super ELETTRONICA

Ma despart de- Espressor Vibiemme Domobar Super ELETTRONICA, espresor cu profilare de presiune de la pompa, cumparat nou in noiembrie 2020, folosit doar cu apa bucovina, 2-4 extractii/zi.
Profilare presiune
Selectați curba de extracție pentru espresso. Cu zece profiluri disponibile(presetate), cu siguranță îl veți găsi cel mai potrivit pentru a vă bucura din plin de cafea, si se poate personaliza orice profil in functie de ceea ce se doreste.
Pret 2500€

https://www.perfectespresso.ro/ro/produs...ica--1390/

[Image: xExudCp.jpg][Image: BAj4I8T.jpg][Image: NohQsUu.jpg][Image: RkQdCfx.jpg][Image: fyVwrrm.jpg]

Reply
[quote=wutangx;186694]
Ma despart de- Espressor Vibiemme Domobar Super Digitale, modelul cu Lever, espresor cu profilare de presiune de la pompa, cumparat nou in noiembrie 2020, folosit doar cu apa bucovina, 2-4 extractii/zi.
Profilare presiune
Selectați curba de extracție pentru espresso. Cu zece profiluri disponibile(presetate), cu siguranță îl veți găsi cel mai potrivit pentru a vă bucura din plin de cafea, si se poate personaliza orice profil in functie de ceea ce se doreste.
Pret 2000€

Reply
Pret nou: 1900€
Pretul unuia nou este 3400€
https://www.perfectespresso.ro/ro/produs...ale--1389/

Reply
Revizuire de pret1850€!! , modelul cu lever, profilare presiune din pompa, E61

Reply
Pentru ca nu prezinta interes aceasta bijuterie cu profilare de presiune  (nu de debit) is stare impecabila (practic e ca nou), mai scad putin din pret,
Il dau cu 1800€.

Reply
Revizuire de pret
Pret nou: 1750€

Reply
Revizuire de pret, 1700€

Reply
Dacă o ții așa in continuare ajungi la 500 euro până mâine seară Smile

Ar fi bine sa ai răbdare, genul acesta de espressor are categoria lui de clienți. 
De curiozitate, de ce il vinzi?
Bezzera Unica PID | CS Flow controller | CS-001 | Eureka XL | Kinu Phoenix | Hario V60 | AeroPress | Klarstein Kettle | KRIBLI-GRABLI | Loveramics | VST

Reply
Mi-am luat de la colegul @stomatologul un gs3 la marzocco, nu am ce sa fac cu 2 espressoare, dar la cum sta treaba cred ca o sa il pun pe ala la vanzare (cu cat l-am luat, 4800€; m-am dus personal dupa el). Imi plac amandoua dar nu pot sa compar mere cu pere. O sa ma gandesc serios daca am sa mai vand VBM - ul. 
Ideea era urmatoarea: cum imi place mie sa iau un espressor de la 8000€ nou cu 4700€, tot asa sa se bucure un coleg de bijuteria pe care o dau cu 1700, este ca nou. Sub aceasta suma nu ma duc, e blasfemie oricum.

Reply
L_as pune in categoriea "sport cars" desi sunt incepator pe aici, l_am admirat de cand l_ai pus la vanzare, daca as avea cei 1700 de euro azi l_as lua. Iti doresc sa ai parte de o vanzare reusita! Smile
Lelit PL41TEM | Baratza Sette 270 |  Baskets Ascaso and IMS | Portafiltru Bottomless | Tamper Lelit 

Reply
Pai acu sincer crezi ca stau miile de euro așa pe garduri? Smile așteaptă si sigur se va vinde…
Acs Evo leva - Kinu m47 - V60

Reply
Sunt convins de asta, de aceea il dau cu acest pret pt pasionati (colegii espressomani) in exterior pe platforme de vanzari sub 2000€ nu il dau.

Reply
Salutare,

Nu am vazut mentionat dar e ok sa banuiesc ca espressor ul poate fi testat doar in Cluj? 

Multumesc, 
Bogdan

Reply
Salut, da sunt din Cluj, aici se poate proba.

Reply
Inca este la vanzare 1700€

Reply
8000lei ultimul pret, rog sa ma contactati doar daca sunteti dispusi sa oferiti acest pret! Nu negociez!

Reply
Salut! Sunt interesat si am lasat PM.

Bogdan

Reply
Retinut pt colegul Shoot2Kill

Reply
Salut,
Pune-ma si pe mine pe lista de așteptare
In caz ca nu il ia shoot2kill

Sent from my iPhone using Tapatalk

Reply
Multumesc de gazduire, espressorul va ajunge la colegul nostru Shoot2Kill, 8000lei
Se poate inchide

Reply
Impachetat exemplar si primit in stare perfecta. Multumesc wutangx!

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)