Hello There, Guest! Login Register

Espressor Staresso Mirage Pro, accesorii

Espressor Staresso Mirage Pro, cumparat in septembrie 2022, folosit in vacante. Stare perfecta de functionare si estetica. Vine la pachet cu 2 site suplimentare, adica se pot prepara 3 espresso duble f repede, plus un tamper Staresso de 53mm. In sita incap pana la aprox 20g de cafea.

Se poate vedea/testa in Bucuresti, daca doriti o demonstratie video, pot trimite pe email sau whatsapp.

Pret 450 de ron. Valoare pachetului de nou este de aproximativ 700 de ron, in functie de unde cumparati.

Attached Files Thumbnail(s)

Lelit PL162T - Bianca, ​Honne Slim 2020, Handpresso Pump, Staresso Portable, Staresso Mirage, Porlex Mini

Reply
Ai putea oferi 1-2 site cu pret separat, cred ca ar fi amatori...
Si ti-ar scadea pretul espressor-ului, facandu-l mai atractiv.
Nu cred ca sunt multi care sa faca peste 2 cafele la foc automat. :s

Reply
(18-06-2024, 12:37)renatoa Wrote: Ai putea oferi 1-2 site cu pret separat, cred ca ar fi amatori...
Si ti-ar scadea pretul espressor-ului, facandu-l mai atractiv.
Nu cred ca sunt multi care sa faca peste 2 cafele la foc automat. Confused

Buna idee, multumesc de sfat! 

Pret nou, 350, se vinde doar cu 2 site!

Pret separat pentru site, 40 de ron fiecare.
Lelit PL162T - Bianca, ​Honne Slim 2020, Handpresso Pump, Staresso Portable, Staresso Mirage, Porlex Mini

Reply
Sunt interesat de sita cea mai mica, pentru ce gramaj este ?

Reply
(25-06-2024, 21:27)Adrian@ Wrote: Sunt interesat de sita cea mai mica, pentru ce gramaj este ?

Pana la 20 gr, eu am folosit-o cu 18, dar se poate folosi si cu mai putin de atat.

(17-06-2024, 17:44)mano74 Wrote: Espressor Staresso Mirage Pro, cumparat in septembrie 2022, folosit in vacante. Stare perfecta de functionare si estetica. Vine la pachet cu 2 site suplimentare, adica se pot prepara 3 espresso duble f repede, plus un tamper Staresso de 53mm. In sita incap pana la aprox 20g de cafea.

Se poate vedea/testa in Bucuresti, daca doriti o demonstratie video, pot trimite pe email sau whatsapp.

Pret 450 de ron. Valoare pachetului de nou este de aproximativ 700 de ron, in functie de unde cumparati.

Espressor-ul pleaca astazi catre colegul @tralala, pretul tranzactiei a fost cel cerut, 350. Au mai ramas 2 site!

Reply
Salut, daca mai este valabila, doresc eu o sita.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)