Hello There, Guest! Login Register

Espressor Lelit Grace PL81T – grup 57mm, PID, manometru , preinfuzie + Accesorii

Vand espressor Lelit Grace PL81T, gama VIP Line, unic proprietar, achiziționat in 11.2020 de la importator (detin factura).
Fara probleme de functionare, l-am folosit in regim casnic, in medie, cam 2 espresso pe zi plus frotare lapte.
Alimentat doar cu apa imbuteliata ( din care 80% Bucovina), curatat periodic cu pudra Puly Caff.

Il dau cu toate accesoriile originale ( portafiltru dublu, sita blind, single, double si pods, tamper original Lelit , suport cesti espresso)
Bonus - sita dubla ascaso si inel dozare din metal (foarte util)
Detin si cutia originala.

Nu doresc schimburi. Prefer predare personala in Bucuresti sau Ilfov unde pot asigura si testare.

Motivul vanzarii : am facut recent upgrade la un HX (ECM Mechanika Max)
Pret: 2400RON usor negociabil.

Attached Files Thumbnail(s)

ECM Mechanika Max|Eureka Mignon Specialita|Comandante C40|Timemore BlackMirror Scale
Previous:Lelit PL81T Grace

Reply
Anunt inca valabil.
Pret nou: 2200 Ron ușor negociabil!
ECM Mechanika Max|Eureka Mignon Specialita|Comandante C40|Timemore BlackMirror Scale

Reply
Salut. Mai este valabil? Trimiți prin curier la Cluj?
lelit mara x v2 si eureka mignon xl 

Reply
Salut,
Anuntul este inca valabil. Am fost plecat in vacanta o perioada si nu am avut cum sa raspund.
Prefer predare personala in Bucuresti sau imprejurimi. Nu garantez ca ajunge intreg daca e trimis prin curier.

Espressorul este in stare foarte buna! Suport reparatia daca ceva nu e ok in prima luna de functionare :-)

Daca e cineva interesat putem discuta.

Multumesc,
Marius

Reply
Se poate inchide. Espressorul a fost vandut in afara forumului la pretul cerut.
Multumesc

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)