Hello There, Guest! Login Register


Espresor Nuova Simonelli Oscar II - Nevoie de recomandari

#1
Buna! Ma bucur ca v-am gasit si am inceput sa citesc cu interes parerile voastre. Indraznesc sa cer si un sfat.. M am orientat catre  Nuova Simonelli Oscar II, pe care l-as cumpara de la Elektra italia, am inteles faza cu OPV,  motiv pentru care voi pune la pusculita banuti sa iau echipamentul complet, cu OPV si cu Sirai (684 espresorul, 90 kitul dublu).. Insa cam stau in cumpana cu versiunile.. Initial ma orientasem dupa varianta cu conexiune directa la apa.. Teoretic, as prefera asa. Dar, practic, am un dezavantaj ca va trebui sa ii gasesc un loc fix (iar bucataria mea de garsoniera..e cam mica..) si sa ii asigur conexiunea la apa, astfel nu il voi putea lua cu mine undeva.. Plus, am inteles ca nu se poate monta OPV la el, doar Sirai..Ah si, evident, va trebui sa caut niste filtre pentru apa... Asa ca, am inceput sa ma gandesc la varianta cu rezervor si... sa inteleg de pe aici ca bucovina ar fi buna pt el..mai putin la cafea =)). Totusi, sunt un personaj cam indecis si, daca tot investesc (evident ...scorurile altor branduri stiu ca sunt cu mult mai mari..inclusiv N.S. Musica.. desi imi place mult..), as fi recunoscatoare sa imi dati niste idei... sau sa ma ajutati cu avantaje/dezavantaje fiecare versiune.. Multumesc.
 
Reply
#2
De ce neaparat Nuova Simonelli? Aici pe.forum sunt multi espressomani care folosesc cu precadere alte marci si deja au o experienta buna cu ele. 
Eu personal nu pot vb din experienta pt ca nu am.avut NS insa vad ca in bugetul acela sunt multi care au Gaggia. In jur de 1000 euro se pare ca Expobar Brewtus si Bezzera Magica sunt 2 variante cu cunoscute de forumisti. 

Dau variantele astea pentru ca eu personal sunt oarecum adeptul recomandarilor si solutiilor safe, mai.ales daca nu vrei sa experimentezi f mult pe partea tehnica a espresoarelor.
Espresso : Dalla Corte STUDIO / MINA, Compak F8, Kompresso
Brew : Cafflano Kompact, Espro Travel Press, KINU 47
 
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)