Espressoman infocat
Ardeal
22-07-2026, 18:28
(Edited 22-07-2026, 18:42 by alex_b.)
Ce parere aveti de acest aparat? I-au pus pompa rotativa fata de vechiul model (partea asta cred ca confund cu technila vi unde au pus pompa rotativa), elementi electrici din ce inteleg pentru incalzire brew head si nu stiu din ce inteleg au separat circuitul de abur fata de cel pentru espresso? Ma intereseaza in special pentru dimensiunea mult redusa. Poate fi la nivelul unui dual boiler? Eu nu fac lapte spumat, dar se vorbea ca erau dezavantaje la un HX ca , crestea prea mult temperatura , acuma acest aspect ar fi rezolvat. La profitec drive ma tot uit sau acuma la acesta pentru dimensiunea redusa
https://www.ecm.de/en/products/mechanika-max-ii/
Profitec Go, Mazzer Philos
Pseudo Espressoman
VIE/OTP
ECM Mechanika Max nu e neaparat mic. 12 minute incalzire nu il pot crede pe mastodontul asta.. Orice E61 minim 20-25 de minute cam au nevoie din ce am obervat
dar de ce nu as lua Bianca daca tot de duci in zona de E61?
in acelasi pret cu pompa rotativa mai sunt Bezzera Duo DE si MN (grup BZ sau E61)
SBE BES875 // Timemore Sculptor 064s //
Hario V60 // 1Zpresso K-Max // Kingrinder K6
Espressoman infocat
Ardeal
22-07-2026, 20:05
(Edited 22-07-2026, 20:08 by alex_b.)
(22-07-2026, 19:19)RichardMG Wrote: ECM Mechanika Max nu e neaparat mic. 12 minute incalzire nu il pot crede pe mastodontul asta.. Orice E61 minim 20-25 de minute cam au nevoie din ce am obervat
dar de ce nu as lua Bianca daca tot de duci in zona de E61?
in acelasi pret cu pompa rotativa mai sunt Bezzera Duo DE si MN (grup BZ sau E61)
Are rezistente electrice in brew head, ca si synchronica 2, din teste am vazut ca temperatura ajunge in 12-14 min unde trebuie. Ma uit si la Lelit, dar imi place profitec si ecm mult. Am avut si lelit victoria, iar acuma am profitec go si mi se pare mult mai bine construit. Legat de pret astept oferte pana in 11000 ron , am vazut de blackfriday ca si profitec drive cobora chiar si mai mult, ma astept si la acesta la fel
Profitec Go, Mazzer Philos