Welcome Back Log In Create Account

Dripper Pepco pret foarte ok

Salutare,

Un kit dripper+server varianta budget, care imi pare foarte bine lucrat cel putin din poze. 
https://pepco.ro/produs/carafa-de-cafea-...tie-pepco/

Reply
L-am recomandat si eu in cel putin doua postari, dar deh... budget la multi suna...
Doar ca cel din magazin nu arata chiar ca in imagine... nu este garnitura de cauciuc acolo, ci palnia sta pe server intr-un guler de lemn. Ca acesta, si care este inca si mai ieftin...

https://www.fruugo.ro/set-pod-de-cafea-l...-199969293

Reply
arata foarte bine si asta, cam scump transportul insa.

Reply
fruugo nu e site/magazin fizic in RO, nici macar in EU, ci doar o interfata alternativa pentru Aliexpress.
De aici preturile, care pot parea ciudate.
Cel care l-ai vazut tu chiar avea garnitura de cauciuc ? In Craiova este cu guler de lemn.
Posibil sa fie loturi diferite, aici sunt din primavara.

Reply
nu l-am vazut inca fizic.

Reply
(16-12-2022, 12:05)renatoa Wrote: Cel care l-ai vazut tu chiar avea garnitura de cauciuc ? In Craiova este cu guler de lemn.
Posibil sa fie loturi diferite, aici sunt din primavara.

Gulerul din lemn este in cutie, la toate. Fotograful a uitat sa il mai prinda in poza de marketing. 
Garnitura gri, de silicon, este a capacului. In poza de pe site, serverul este cu capacul montat, care are si acea garnitura ca si Hario, iar in adancitura capacului a pus conul de sticla, probabil nestiind cum se foloseste sau la ce este bun acel guler din lemn. Daca te uiti la poza a doua de pe site, in care serverul este tot cu capacul pus, se intelege mai bine. 

Referitor la server, chiar este foarte ok. Pentru ca l-am spart pe cel de la Hario, l-am cumparat pe asta din Pepco. Este practic la fel ca Hario, tot din sticla termorezistenta si la fel de gros, forma identica, etc, doar brand-ul difera. Culoarea garniturii din silicon este cu un ton mai deschis la asta decat la Hario, in rest totul identic.
Pentru acesti bani, e clar de recomandat serverul. Brewerul din sticla cu care vine in pachet nu merita, tocmai pentru ca este sticla si fura temperatura, multicel peste 10 grade, aproape instant. Asa ca nu mai are sens a se face vorbire despre nervuri, bypas, etc. Dar fiind practic moca... i se gaseste si brewerului un rol... de design..., da bine de decor in coltul cu scule de cafea.
La Marzocco GS3, Expobar Brewtus Flow Control, Mazzer Kony E, Mazer Major, Acaia scales, Bravo Tools, Duomo, Kribli
Brew/altele: Baratza Forte BG, Comandante C40 MK3, Kinu M47, Kruve, C. Kompresso, V60, Kalita, Aeropress, French Press

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)