Welcome Back Log In Create Account

Doua rasnite Arco, manuala si/sau combo. Produs nou, garantie.

Scot la vanzare o rasnita Arco manuala sau una combo (manuala/electrica). 
Prima care se vinde - aia e, cealalta ramane la mine. 

Mi-e greu sa aleg, insa clar n-am ce face cu doua. Oricare ramane la mine, voi fi maxim de fericit. 
Oricare din ele se va vinde, va fi noua, fara nici macar o rasnire. Partea de rasnire cu cutite folosite (cu cca 500g cafea pana acum) va ramane la mine, iar cea noua va pleca, cu manivela sau motor, dupa caz, la noul cumparator. 

Nu mai insist cu detalii despre Arco - s-a discutat si se discuta destul pe topicul dedicat. 
Site producator: https://goat-story.com/products/arco-cof...6787822627

Preturi: 
Arco manuala: 1000 lei
Arco combo 2 in 1 - 2000 lei. 

Ridicare personala din Bucuresti sau curier. 
Orice intrebari aveti, ma gasiti aici pe forum. 
    .

[Image: 8638629b0f3cb6d6c73d1ca4024cbbbd.jpg]
[Image: 21f2e7d41f81e41678ea1e62badc62ba.jpg]

Sent from my iPhone using Tapatalk
La Pavoni Europiccola 2006 | NAKED Profiling Kit | IMS all the way | Arco (de vanzare) | Baratza Sette 270 v2 | Brewista Smart Scale 1 | Concept-Art tampers | To be continued...

Pana una alta mutam toate discutiile pe topicul dedicat "facerii" regulamentului. Sa vedem acolo care va fi si "apocalipsa"...
https://www.espressoman.ro/forum/Thread-...ire?page=2
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Avand in vedere ca am listat si pe alte site-uri, pretul Arco Electric scade la 1800, pretul manualei la 900. 
Ramane aceeasi regula - cea care nu se vinde va ramane a mea.
La Pavoni Europiccola 2006 | NAKED Profiling Kit | IMS all the way | Arco (de vanzare) | Baratza Sette 270 v2 | Brewista Smart Scale 1 | Concept-Art tampers | To be continued...

M-am hotărât sa pastrez manuala pentru deplasări, o retrag de la vanzare.
Deci rămâne doar combo 2 in 1, pret 1800.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Valabil in continuare, Arco Combo electrica/manuala, noua, 1800 lei.

Up! Rasnita noua, Arco Combo.

Povestea cu vanzarea acestei rasnite, care a inceput romaneste, pe tiparul "scump, dom'ne, scump...", s-a finalizat tot romaneste: n-am reusit sa o vand, am dezmembrat-o :) 

Separat, motorul, respectiv partea manuala au mers catre doi colegi espressomani, carora le doresc multe cafele reusite rasnite cu Arco. 

Multumesc de gazduire, se poate inchide.

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)