Hello There, Guest! Login Register


Donatii

#1
Salut dragilor! Cer acordul lui Lyvyoo pentru a deschide acest thread. M-am gandit ca aproape fiecare dintre noi, espressomanii, avem cate ceva din accesoriile pentru cafea, pe care nu le mai utilizam, din diferite motive. Ideea e ca le putem ceda GRATUIT, in stare buna de folosinta, celor de pe forum, care au nevoie de ele. De asemenea, cei care ar avea nevoie de anumite produse si nu le detin, ar putea apela la acest thread pentru a le solicita.
Voi sparge eu gheata si donez un cantar de bucatarie, marca Eboda, capacitate maxima de cantarire 5 kg, pe care l-am folosit cu primul espressor din viata mea. Nu are zecimale, se inchide cam repede displayul, are functia Tare, dar mi-am facut treaba cu el.
Who's next?Smile
Lelit PL41e with PID & shower screen IMS Competition, Kinu M 38, Anfim Best, Bialetti Venus, V 60
 
Reply
#2
o idee buna,dar sa avem in vedere faptul ca aceste donatii sa vina in intampinarea si in ajutorul celor care au nevoie de ele,sa le usureze cat de cat procedura de executie a unei cafele.
nu sunt rautacios dar am un cantar asemanator cu ce ai tu si mi-a mancat nervii cu opririle aiurea si faptul ca nu incapea sub pf.
mai este si varianta ca dai cateva mii de lei pe scule dar nu mai 25 lei sa ieiun cantar mic cu zecimale ,poate merge un tamper,un pitcher sau un termometru de lapte,o rasnita mai veche...un sfat bun la telefon,o vizita a unui coleg acasa ptr a invata de la el (multumesc si recunostinta maxima ptr liviu de la timisoara). [Image: biggrin.gif]
Bezzera  BZ 40 DE HX, cafflano kompresso, tamper panthera gear powered by suncoffee , rasnita Compaq k3 ,  kinu M 47, WDT tool by panthera, BWT filter, ibric, nivelator mota, multa vointa!


 
 
Reply
#3
De acord orwo, dar momentan la atat pot renunta din ceea ce am eu in materie de "instrumente" pentru espresso. Poate cu timpul, daca imi voi permite sa-mi schimb Lelit-ul sau rasnita Anfim, atunci le voi ceda (cu conditia sa castig la loz in plic Smile) Dincolo de gluma, daca eu am reusit sa folosesc acel cantar aproape un an, nu cred ca e chiar inutil pentru altii care nu au deloc. Dar, recunosc, nu e precis in materie de espresso pentru ca nu cantareste cu zecimale.
Lelit PL41e with PID & shower screen IMS Competition, Kinu M 38, Anfim Best, Bialetti Venus, V 60
 
Reply
#4
Buna ideea, bravo!
Lelit Bianca, Honne Slim ~ In vacanta: Kinu + Kompresso
Past: Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario K30 
 
Reply
#5
Ca idee, un cantar de genul asta merge foarte bine la V60. Ridici din cand in cand putin conul ca sa reia contorizarea de la 0 si asta e.
Aici nu ai nevoie de zecimale.

Eu l-am schimbat pe al meu (cel de bucatarie) de cateva luni pentru ca dadea rateuri serioase (cantariri succesive cu rezultat diferit...???  [Image: sad.gif]  ).
Si tot cam asa functioneaza (fara zecimale si inchidere la 2 minute) si sunt multumit de el.
Quamar M80DR, M47 Phoenix, ex-M38, ex-PL043MMI, Brikka, ibric, AeroPress... and V60/Hario Buono
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)