Welcome Back Log In Create Account

Distanta intre portafiltru si tavita PL41TEM vs PL81T

Salutare, am sunat acum la cremaperfecta sa fac o programare la showroom sa vad PL41TEM si PL81T si rasnitele G-iota. La intrebarea care este dinstanta dintre portafiltru si tavita de sub (spatiu efectiv pentru ceasca+cantar) domnisoara de acolo a spus sigura pe ea ca este aceeasi diferenta (nu are expus pl81t dar stie ca este aceeasi diferenta), lucru de care eu nu sunt asa de sigur. mai apoi la intrebarea mea daca diferenta dintre cutitele g-iotei este si de gust sau doar de longevitate a raspuns ca nu stie, pentru ca ea nu bea cafea.. de aici neincrederea mea in primul raspuns privind diferentele de distanta ale espressoarelor. 

Deci revin cu intrebarea aici... care este distata intre portafiltru si tavita la pl41tem respectiv pl81t. 

Multumesc!

Reply
La pl81t este de cca 10cm, incape o cana de ceai. Cestile de cafea se pun pe suportul sulimentar, atunci distanta scade la cca 7cm.

Reply
La pl41tem, distanta de la tavita metalica pana la picuratorul portafiltrului standard (cu care vine livrat) este de 85mm, iar la portafiltrul naked este de 115mm.
Lelit Anna PL41TEM, Eureka Mignon Specialita, Gene CBR101R, KinGrinder K4.

Reply
E clar mai mare la PL81T asa cum au spus si colegii, lelitul PL81T chiar are ca features "Mug friendly " sau ceva de genul (apare si intr-un pdf comparativ intre TEM si 81T pe care il gasesti pe threadul acestuia din urma)
Lelit PL81T, ​Eureka Mignon XL, Kinu M47 Phoenix, Cafflano Kompresso, Bialetti Brikka (made in Omegna:)
Ex: Saeco Poemia, Hario Skerton 

Reply
(02-08-2021, 16:04)dragos.stoian Wrote: E clar mai mare la PL81T asa cum au spus si colegii, lelitul PL81T chiar are ca features "Mug friendly " sau ceva de genul (apare si intr-un pdf comparativ intre TEM si 81T pe care il gasesti pe threadul acestuia din urma)

asa credeam si eu... dar acum am inteles ca "mug friendly" se refera la faptul ca are acel mic inaltator, ca sa poata fi cescuta de espresso mica, mai aproape de portafiltru, nu ca incape cana mai mere

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)