Hello There, Guest! Login Register

Dimensiuni Lelit Bianca V3

Salut,

Ma documentez in vederea achizitiei si ceva nu mi-e clar.
Pe toate site-urile unde am cautat, inclusiv cel oficial am gasit
LxDxH 29×58.5×39 cm + 8 cm rezervor detasabil

58.5 cm adancime mi se pare foarte mult.
Nu mi-e clar daca include si portafiltrul montat.

Poate cineva sa il masoare si sa ne spuna ce adancime are baza lui?

Multumesc

Reply
Adancimea este de 40, am masurat acum, plus inca 8 rezervorul. Dar fiind rezervor mobil si atasabil si pe lateral, poti sa calculezi 40 ca adancime si daca nu mai ai spatiu in spate schimbi pozitia rezervorului inainte de asezarea pe blat, e destul de simplu.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan

Reply
(05-11-2024, 12:28)Lyvyoo Wrote: Adancimea este de 40, am masurat acum, plus inca 8 rezervorul. Dar fiind rezervor mobil si atasabil si pe lateral, poti sa calculezi 40 ca adancime si daca nu mai ai spatiu in spate schimbi pozitia rezervorului inainte de asezarea pe blat, e destul de simplu.

Multumesc!

off-topic: tot citind despre modelele apropiate de Bianca vad peste tot ca Profitec si ECM sunt sensibil mai bine construite.
A avut cineva probleme cu Bianca?

Reply
sensibil in ce sens?
Bianca are thread separat, poti vedea acolo istoricul.

Reply
Sensibil mai bine construite in sensul ca par mai robuste. Tabla mai groasa, piese mai de calitate, mai bine finisat.
Toate comentariile in sensul asta mi s-au parut insa destul de subiective. 
Din cauza asta intrebam daca e vreo problema cunoscuta cu Bianca V3.

Am cautat threadul de care zici, dar nu l-am gasit. Sorry.
As aprecia un link.

Reply
Poate dintr-o perspectiva estetica subiectiva (gusturile sunt diferite inclusiv pe ce inseamna E61, unii iubesc altii evita) sau ceva cables management, altfel nu stiu sa existe ratiuni obiective, iar de fiabilitate diferita nu se pune problema. Table ceva mai nefinisate si poate mai subtiri avea Expobar Brewtus pe vremuri. Pentru gustul meu Bianca Black e cea mai reusita varianta, dar sa auzim si alti colegi cu impresiile lor...
Thread-ul mare Bianca e aici - https://www.espressoman.ro/forum/Thread-...e-de-debit

Reply
In ceea ce priveste dimensiunile aici se gasesc toate detaliile de care aveti nevoie.
Lelit Bianca V3 Black, Bentwood Vertical 63, Kinu M47 Phoenix, Felicita Arc, VST15G, Outin nano. Anterior: Crem One 2B VP PID WTN, Fiorenzato AllGround, Lelit PL042TEMD

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)