Welcome Back Log In Create Account

Despachetare PL41 TEM si rasnita PL043MMI - folosite?!

(29-11-2020, 12:23)d2florin Wrote: Mergi pe 36g

Will do. Numai sa vina cantarul. Pana atunci in ml?
http://imgur.com/gallery/YcNkiP7

Reply
Arata bine. :) doar sa mergi pe 1:2, 1:25 și sa schimbi cafeaua. Procesa e naturala îți reclamând nu spălată. Africanele sunt mai acide..dar mai aromate puțin. Mergi pe America centrala Brazilia guatemala. Tre sa cauți de acum :) ești pe drumul cel bun
Espressor: Lelit PL41TEM ,  Rasnita: Baratza Sette 270wi, Sita : Ascaso 

Reply
(29-11-2020, 12:14)solaris78 Wrote: Finally ceva acceptabil.?
Tot acra (aceeași cafea, acum trebuie sa o consum) dar cel putin are corp si crema. 50ml in 25 de sec cu 18g.

Rasneste puțin mai fin
Bezzera Unica PID | Eureka Atom65 Touch| Kinu Phoenix | Loveramics | VST 

Reply
(29-11-2020, 12:38)RaduNim Wrote:
(29-11-2020, 12:14)solaris78 Wrote: Finally ceva acceptabil.?
Tot acra (aceeași cafea, acum trebuie sa o consum) dar cel putin are corp si crema. 50ml in 25 de sec cu 18g.

Rasneste puțin mai fin

da, da - pai deja am si dat 2 ture la rasnita in plus :)

Reply
Și cel mai important, soției începe sa ii placa? :D la mine a durat cam mult :)))
Espressor: Lelit PL41TEM ,  Rasnita: Baratza Sette 270wi, Sita : Ascaso 

Reply
Cum au zis colegii mergi inițial pe blenduri gen Sarkis Sweet / Chocolat ( așa am început eu). Ar trebui să scapi de aciditate și vei fi sigur că prepari corect. După ce te saturi de ele poți să incepi să explorezi rând pe rând și celelalte prajitorii că ai de unde alege si te oprești in cateva luni la prjitorul și tipul de cafea care îți plac cel mai mult.
Nu te vei mai putea întoarce la Lavazza:)))

Reply
(29-11-2020, 14:38)d2florin Wrote: Și cel mai important, soției începe sa ii placa? :D la mine a durat cam mult :)))

Deocamdată o pacalesc din lapte, pun mai mult ca ea e capucinoasă?

Reply
Imi dau cu parerea si eu ca nu vorbeste nimeni de temperatura. Sau nu am vazut eu. 95 de grade e destul de mica. Mai ales ca la mine a venit din fabrica cu offsetul 0. Incearca sa extragi pe la 100-102 grade. Sau pune offestul la 8 si temperatura la 92-94 grade. Bafta
Lelit Elizabeth, Niche Duo
Gene Cafe

Reply
(05-12-2020, 02:10)dumlovesyou Wrote: Imi dau cu parerea si eu ca nu vorbeste nimeni de temperatura. Sau nu am vazut eu. 95 de grade e destul de mica. Mai ales ca la mine a venit din fabrica cu offsetul 0. Incearca sa extragi pe la 100-102 grade. Sau pune offestul la 8 si temperatura la 92-94 grade. Bafta

Salut.
Merci de sfat. Eu am lasat 95 deoarece am vazut ca asa scria im manualul espresorului ca asta e temperatura indicata. Merci de sfat. Încercam ?

Reply
Pentru subiecte diferite folositi thread-uri diferite
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)