Hello There, Guest! Login Register

Deschiderea Make your Coffee by Hedone - 18 mai 2024

Sambata 18 mai, se deschide Make Your Coffee, o noua cafenea in Craiova, tot Hedone bineinteles :) , dar sub coordonarea Dianei, cea cu care ati mai interactionat telefonic pe tema Honne sau Bugster. De unde si asteptarile mai mari pentru ceva diferit, adica supervizare mai buna a prepararii si diversitate in cafele. 

Am intrebat ce va fi diferit fata de restul cafenelelor Hedone si se pare ca sunt cateva noutati:
- orice pasionat avizat cat de cat isi va putea preparara singur cafeaua in bar, daca doreste, pe un profesional Hedone si rasnita Honne
- pe langa Tiger Skin cerut local de foarte multi, au decis sa aduca origini diferite saptamanal sau la cerere, cu ocazia deschiderii avand Burundi Cup of Excelence 

Evenimentul este aici - https://www.facebook.com/events/1505527560176036/ de unde inteleg ca toate bauturile pe baza de cafea, alaturi de multe altele, vor fi free in ziua deschiderii, inclusiv catina Energovita a lui Radu Carutasu :)

Asteptam vesti daca ajungeti 

Cateva poze:

[Image: wfBrHZv.jpeg][Image: Ia65Q93.jpeg][Image: Uqs7vqf.jpeg]
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan

Reply
(17-05-2024, 15:28)Lyvyoo Wrote: ...
Am intrebat ce va fi diferit fata de restul cafenelelor Hedone si se pare ca sunt cateva noutati:
- orice pasionat avizat cat de cat isi va putea preparara singur cafeaua in bar, daca doreste, pe un profesional Hedone si rasnita Honne
...
Să le urăm un călduros ”bun venit” în oraș! Întrebare: se acceptă și cu cafea PROASPĂT PRĂJITĂ de la alti prăjitori (români)?
Chiar aș fi curios...

Reply
Nu e rea ideea, este oricum deschiderea si e pe relaxare treaba iar pe Diana o stiu ca fiind foarte volubila in general cu espressomanii. Da-ne un semn pe thread daca ajungi :)
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan

Reply
Ideea nu e rea, dar amplasamentul... :s
Atat cat l-am putut localiza pe harta, zona este a unor vechi depozite abandonate, relativ pustie chiar daca la 2 pasi e un bulevard supercirculat, dar e bulevardul de centura sud al orasului, trafic non stop, nu opreste nimeni sa bea o cafea speciality.
Peste drum e un bazar mare, gen mini-Dragonu Rosu, dar acolo clientela e de vendomate, nu de make your own coffee.
Ceva gen bul. Timisoara, CET Vest. Cati va duceti sa beti o cafea la Radu/Papa Jacques, pentru ca e baiat simpatic si are cafea buna ?
Perceptia mea e ca vrea sa fie un showroom pentru expus si demo aparatura Hedone unor potentiali clienti, nu o cafenea ca business in sine.
E mai la indemana sa chemi clientul acolo decat sa il duci 10 km in afara orasului, pe platforma parc industrial unde este amplasata Hedone.

Reply
(17-05-2024, 21:56)Lyvyoo Wrote: Nu e rea ideea, este oricum deschiderea si e pe relaxare treaba iar pe Diana o stiu ca fiind foarte volubila in general cu espressomanii. Da-ne un semn pe thread daca ajungi :)

Din păcate eu mâine seara ajung în oraș. Dacă este deschis, dau o fugă. Poate ne spune mai multe @renatoa.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Reply
O sa ajung azi, dupa pranz... sper ca nu o sa fiu singurul espressoman din Craiova... :s

Reply
În această dimineață, pe la 7.00, am trecut fix pe lângă local. Pare frumos. Este fix cum ziceai mai sus, cu service., cel puțin asa e scris deasupra. Sunt foarte curios cum este în interior. Poate îți faci o cafea prăjită de tine pe sculele lor profi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Reply
Fusei, gustai, le urez succes ! :D

Si o dedicatie pentru cei care au participat la discutia pe subiectul preturilor, in topicul ceainariei din Sibiu.
Tabla neagra din poza lui Liviu are acum subiect si predicat.

Si cica nu e demo, de deschidere, atat vor ramane... cat se va putea...

Reply
E complet irelevanta treaba cu preturile. Compari preturile unui agent comercial tert cu ale unui prajitor de cafea. Prajitoria poate sa isi puna preturi cum doreste, are cafea la discretie, nu e constransa la nicio regula a pietei (facturi, plati, livrare). Si dupa cum spuneai si tu, nefiind un trafic neaparat mare, pot tine preturile alea, daca obiectul principal al locului nu e neaparat cafeneaua.
Aeropress, V60, Kalita wave, Kinto 01, Hario Syphon, Gabi Master A, Comandante Nitro blade, Hario v1 scale, Acaia Pearl, Acaia Lunar,  Synesso, Mythos 1

Reply
Am rugămintea la ”conducere” să afișeze și programul, să știm și noi (cei care NU MAI STĂM în Craiova) când avem trecere prin oraș dacă le putem călca pragul. Am făcut și-o fotografie ”de afară”:
[Image: 3DqdV5o.jpeg]

Aș fi vrut să fac un vs Kinu / Honne cu minunățiile astea:[Image: 8AQ7UXL.jpeg]

Reply
Buna tuturor,

Am hotarat sa ma alatur discutiei fiind vorba despre proiectul meu de suflet Smile
Incerc sa raspund la toate intrebarile/neclaritatile si daca ratez ceva, va rog sa imi spuneti.
In primul rand vreau sa ma prezint:
Numele meu este Diana iar multi dintre voi au comunicat cu mine pe subiectele rasnita Honne si espressor Bugster, dar si ocazional pe partea de cafea, cu cei care m-au contactat direct.
Sunt alaturi de Hedone din 2016 deci de 8 ani.
Comunitatea Espressoman imi este foarte draga pentru ca impreuna cu voi am reusit sa punem la punct rasnita si espressorul pentru home use.
Si acum raspunsuri Wink
Este adevarat, pentru mine cafeneaua nu este un business ci o viziune.
Mi-am dorit acest loc ca sa le spun oamenilor "Povestile din spatele cafelei tale" asa cum este si sloganul nostru. Dupa cum stiti in Romania sunt multi bautori de cafea dar care nu stiu aproape nimic despre cafea.
Inainte de Hedone, am facut parte din aceasta categorie. 
Vreau ca cei care imi calca pragul sa plece de aici cu o informatie noua, incepand ce cele de baza cu este diferenta dintre un espresso si o cafea lunga. Si pentru ca nu am gandit locatia ca un business, nu avem la vanzare cafea lunga sau cum este in majoritatea meniurilor espresso lung.
Pentru cei care deja au o relatie cu cafeaua, le-am pus la dispozitie echipamentele si sunt deschisa la sugestii daca pot sa fac mai multe.
Legat de preturi, eu cumpar cafeaua de la Hedone deci sunt legata de facturi, plati, comenzi, livrari, dar consider ca "viziunile" trebuie sa fie accesibile pentru toata lumea si atata timp cat preturile de achizitie imi vor permite, imi doresc sa pastrez aceeasi lista de preturi.
Pe langa produsele din cafea, am adus si alte produse naturale de la persoane dragi mie cum este catina de la Radu Carutasu, sucul de mere produs de un prieten care are o mica fabrica in apropiere de Craiova si cesti, tablouri, termosuri pictate manual prin tehnica mandala de o alta prietena din Bucuresti.
Programul de lucru este de la 08:00 pana la 18:00, de luni pana vineri, dar la cerere, daca timpul imi permite, pot sa deschid si in afara acestui program. O sa afisez in viitorul apropiat si la intrare.
Sper ca nu v-am plictisit cu mesajul meu, pe viitor incerc sa raspund mai pe scurt, dar nu promit nimic :)

Reply
Bine ai venit, Diana !
... grupul cafegiilor anonimi...

Reply
(22-05-2024, 13:53)renatoa Wrote: Bine ai venit, Diana !
... grupul cafegiilor anonimi...
Multumesc si pentru primire dar si pentru vizita de sambata!

Reply
Azi am aterizat ”la locul faptei”. Diana a fost foarte amabilă, comunicativă, m-a bombardat cu informații utile, ce repede a zburat timpul... ”Meniul de acolo” a fost super, imediat ce am ajuns acasă m-am răsfățat cu sucurile.
Mi-a plăcut mult, abia aștept să revin! Felicitări pentru tot ce faci acolo, Diana! [Image: XXEtwgY.jpeg]

Reply
Nu pot sa nu remarc in poza “tipuri de râjnire” simultan cu productia de râșnițe Hedone… [emoji23]
Bezzera Aria, PL41TEM, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Reply
Râjnițe vrei sa zici [emoji12]

Reply
Pai nu, tocmai. Ca pe site la Hedone scrie corect… [emoji23][emoji23][emoji23]
Bezzera Aria, PL41TEM, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Reply
Apreciez atentia la detalii. 
Pana acum nu ma sesizat eroarea.
Deci mesajele, sarcastice sau nu, m-au ajutat.  :05:
Multumesc!!!

Reply
Mesajul nu era sarcastic (nici nu era asta intentia), doar semnalam ca pe mine unul ma zgarie pe retina… Si nu-mi explicam de ce pe site la Hedone apare corect si aici nu.

Reply
Pentru ca "Make your coffee" nu este Hedone, credeam ca s-a inteles din postarea de introducere a Dianei, de mai sus...
Hedone e furnizor de echipament si cafea azi, maine cine stie... ;)

Reply
(18-06-2024, 13:11)Mihai L Wrote: Mesajul nu era sarcastic (nici nu era asta intentia), doar semnalam ca pe mine unul ma zgarie pe retina… Si nu-mi explicam de ce pe site la Hedone apare corect si aici nu.

Vizualul este lucrat de un designer care nu cunoaste domeniul, nu ca asta este o scuza.
Spre rusinea mea, in momentul in care am dat ok-ul pe vizual, nu am sesizat ca este scris gresit. Asta nu inseamna ca nu stiu care este forma gramatical corecta a cuvantului.
Tocmai de aceea v-am multumit ca acum pot sa rectific.
Totusi sa tinem cont ca "cine nu munceste, nu greseste"  Wink Tongue

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)