Hello There, Guest! Login Register

De vanzare espressor Gaggia Classic

Aparatul l-am cumparat de nou in martie 2012 si este in perfecta stare de functionare. Deasemenea, l-am intretinut corect cu decalcifiere la fiecare 3-4 luni si backflush saptamanal. D.p.d.v estetic nu prezinta zgarieturi.

Caracteristicile aparatului: boiler de 100 ml incalzit prin cele doua rezistente de cate 700W plasate in peretii exterior al acestuia, grup si portafiltru din alama acesta din urma fiind cu dimensiunea de 58 mm (marime profesionala), sistem de eliberare a presiunii cu supapa soleinod 3 cai (permite ca apa din excesul de presiune aflata in grup si portafiltru sa fie eliberata in tava de colectare), rezervor apa de 2,1 l, greutate 9 kg.

Accesorii oferite suplimentar: sita dubla nepresurizata

Nota: espressorul il livrez in ambalajul original. Motivul vanzarii il reprezinta dorinta unui upgrade.

Pret: 750 lei

Attached Files Thumbnail(s)

Gaggia classic 2015, Bezzera BB005, tamper dinamometric , sita  Micro Sieve Reneka 16g, sita VST Marzocco 7 gr

Disponibil?

(15-06-2015, 20:12)Sorinhenea Wrote: Disponibil?

Da !
Gaggia classic 2015, Bezzera BB005, tamper dinamometric , sita  Micro Sieve Reneka 16g, sita VST Marzocco 7 gr

Te pot suna mâine sa discutam mai multe detalii ? Pe la ce ora esti disponibil?

(16-06-2015, 23:00)Sorinhenea Wrote: Te pot suna mâine sa discutam mai multe detalii ? Pe la ce ora esti disponibil?

Dupa ora 10 e ok !

Aparatul a ajuns la mine, proprietarul este foarte amabil, a fost de acord sa-l livreze personal si sa strabata tot Bucurestiul. Momentan fac febra musculara de la cat rasnesc cu hario mini, si ma doare capul de la cate cafetele am testat.

Multumesc forumului espressoman.

Sa-l folosesti sanatos!
Inseamna ca dai bine cu dreapta.  E ceva sa dai in palpitatii cu Hario :P
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.

(17-06-2015, 16:59)deenman Wrote: Aparatul a ajuns la mine, proprietarul este foarte amabil, a fost de acord sa-l livreze personal si sa strabata tot Bucurestiul. Momentan fac febra musculara de la cat rasnesc cu hario mini, si ma doare capul de la cate cafetele am testat.

Multumesc forumului espressoman.

Nu exagera cu bautul cafelei, cofeina in exces chiar este toxica. Gusta numai cate putin din fiecare incercare, o lingurita - doua si arunca restul. Vorbesc serios.

In alta ordine de idei: Sa-ti poarte noroc echipamentul!
Bezzera BB005 TM, Aeropress, Hario v60 Icecoffee Maker, Lelit PL41TEM

Multumesc, scuze de offtopic:

am facut 6-7 shoturi (duble 15-16 grame de cafea rasnita cu hario mini - diverse reglaje) pana am ajuns la ceva convenabil, care a curs in 22 secunde, mai umblu la reglaje/tampare si cred ca iese ceva la 25 -28sec. Partea amuzanta este ca am pahare de shoturi/tuica/palinca/tequila care au 35 ml, si experimentez cu astea ca pot sa vad si ce iese si compar cu ce vad pe tutoriale.

Din cafea doar am gustat foarte foarte putin, dar e foarte amara si tare, eu am sa o beau cu lapte, prietena mea probabil am sa-i fac capucino, ca nu suporta laptele..

Am incercat si cu cafea comerciala gata rasnita jacobs, insa a inceput sa stropeasca peste tot, si nu iese nimic, decat o apa neagra. Doar cand pun sita presurizata parca face ceva crema, insa gustul e aiurea.

Problema mea momentan este cafeaua, maine am sa merg pana in piata Gemeni sa cumpar 2-3 sortimente de cafea sa experimentez, momentan am ceva cafea boabe de la cotul blocului, foarte veche si amara. Retineti sunt incepator de-a dreptul.

(17-06-2015, 20:38)deenman Wrote: ... mai umblu la reglaje/tampare si cred ca iese ceva la 25 -28sec.
Daca e cazul si la cantitate poti umbla. E posibil la unele cafele sa pici chiar intre trepte.
Daca ai mila de tine, ia un singur fel, o sa ai timp sa le probezi pe toate.
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.

(17-06-2015, 20:45)baloozzy Wrote:
(17-06-2015, 20:38)deenman Wrote: ... mai umblu la reglaje/tampare si cred ca iese ceva la 25 -28sec.
Daca e cazul si la cantitate poti umbla. E posibil la unele cafele sa pici chiar intre trepte.
Daca ai mila de tine, ia un singur fel, o sa ai timp sa le probezi pe toate.

Da, ia un sigur sortiment, vreo 300g - 500g ( vreo 200 de grame o sa o strici exersand - toti am trecut prin asta). Nu am prea luat de la Sarkis, nu stiu ce sa iti recomand, dar pentru ca de obicei cafelele astea prajite artizanal sunt mai acrisoare, intreaba la magazin sa iti recomande ceva mai putin acrisor  sa treci peste socul initial. (Dupa descrierea de pe site poti incerca BRAZILIA SANTOS)

De obicei rasnita trebuie reglata  la fiecare sortiment de cafea, cateodata chiar de la o sarja la alta din acelasi sortiment - asta este motivul pentru care baloozzy ti-a sugerat sa iei un sigur sortiment.
Bezzera BB005 TM, Aeropress, Hario v60 Icecoffee Maker, Lelit PL41TEM

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)