01-10-2015, 09:21 (Edited 01-10-2015, 14:32 by Daniel260.)
Salut,
Pe scurt :
Gaggia Pure cu teava de Rancilio Silvia V2, presiune modificata la 9 bari,garnitura de grup schimbata in martie 2015 si picurator dublu din metal.Pozele nu sunt de cea mai buna calitate.
A fost decalcifiat, am folosit apa Bucovina.
Are o problema. Picura pe la teava de abur. Nu stiu din ce cauza. Il vand pentru ca am deja alt expresor si acesta sta nefolosit.
Are accesoriile cu care a venit : tamper plastic, sita simpla si dubla. Eu sunt singurul proprietar avandu-l de nou.
Detalii pe PM.
Pret 300 lei sau cea mai buna oferta.
Expobar Brewtus IV, Fiorenzato F64e, Tamper Motta,ex.Vibiemme Domobar Lever, ex.Gaggia Espresso Pure, ex Mazzer Super Jolly,ex.La Cimbali Cadet
(01-10-2015, 09:21)Daniel260 Wrote: Salut, Pe Scurt:. Gaggia Pure cu teava de Rancilio Silvia V2, presiune modificata la 9 bari, garnitura de grup schimbata in martie 2015 si picurator dublu DIN metal.Pozele Nu Sunt de CEA mai buna Calitate A Fost decalcifiat, am Folosit apa Bucovina. Sunt o problema. Picura pe la teava de abur. Nu stiu ce cauza DIN. Il vand pentru CA sunt deja alt expresor si acesta sta nefolosit. Sunt accesoriile cu grijă un venit: sabotaj plastic, Sita simpla si dubla. Eu sunt singurul proprietar avandu-l de nou. Pret 300 lei Sau CEA mai buna oferta.
In legatura cu aparatul. Suna-ma la 0xxxxxxxxx. Jiva