Am si eu o intrebare, daca tot nu merita sa dai 500E pe un prajitor, exista un prajitor sub 1000lei la care sa-i poti regla temperatura, volumul de aer, turatia tamburului si timpul de prajire?
Bezzera Magica, Quamar Q13E/75mm.
| Poll: Motiv pentru care nu prajesc acasa You do not have permission to vote in this poll. |
|||
| Costuri | 6 | 15.00% | |
| Spatiu/Curatenie | 10 | 25.00% | |
| Timp | 7 | 17.50% | |
| Calitate rezultat | 14 | 35.00% | |
| Altul, detaliat in topic | 3 | 7.50% | |
| Total | 40 vote(s) | 100% | |
| * You voted for this item. | [Show Results] |
|
De ce nu prajim mai multi acasa ?!
|
(18-05-2016, 10:14)Mariano Wrote: Am si eu o intrebare, daca tot nu merita sa dai 500E pe un prajitor, exista un prajitor sub 1000lei la care sa-i poti regla temperatura, volumul de aer, turatia tamburului si timpul de prajire?
(18-05-2016, 10:16)orhapetru Wrote: Eu urmaresc si citesc ce postati...
...
si pentru ca tot m-am enervat......am si luat o decizie importanta, MA APUC DE PRAJIT !!!
deja am comandat cafea verde si urmeaza sa imi iau prajitor.
(18-05-2016, 10:35)orhapetru Wrote: ...am scris la postul # 89 de ce nu prajesc....iar acum scriu aici de ce ma voi apuca de prajit....pentru ca am luat doar ce este bun si constructiv din toate discutiiele de pe forum si imi doresc sa incerc si eu.
(18-05-2016, 11:58)Tito Wrote: Nuuuu..Mariano !!! Te rog nu trage iar discutia in ridicolul "200 euro " + - [LOUDLY CRYING FACE][FACE SCREAMING IN FEAR]
(18-05-2016, 17:18)amarok Wrote: Liviu merge și la cuptor făcută friptura, nu de alta dar vreau să verific sonda de temperatura de la cuptor?Pai imi imaginez ca merge. Dar cu o procedura usor schimbata. Adica iei o tigaie care se poate baga in cuptor, o incingi cat poti pe aragaz, pui carnea cate 20 sec pe fiecare latura sa se segileze si o bagi in cuptorul preincalzit la vreo 200C fara airflow - cu tigaie cu tot. Bagi sonda in ea (vezi sa fie in mijloc) si o lasi in pace pana e gata
(19-05-2016, 10:15)Papa Jacques Wrote: 1. Am vazut multe calcule pe aici, amortizari, etc.Inviorarea de dimineata, ha? [Image: smile.gif]
1.1. Daca vrei sa prajesti cafea pentru ca iti place sa prajesti cafea atunci ce mai conteaza costurile? Goleste contul din banca, cumpara masina de prajit, cafea verde si da-i drumul la treaba.
1.2. Vrei sa prajesti cafea pentru ca in felul asta crezi ca vei economisi niste bani? Te asigur ca nu faci bani economisind bani. Poti sa ametesti calculele in toate modurile posibile. Pana la urma, cand tragi linia, o sa iesi in pierdere.
2. N-am vazut pe nimeni sa calculeze cat il costa timpul pe care vrea sa-l dedice acestui hobby. Daca timpul tau costa mai mult decat economiile pe care ai putea sa le faci prajind singur?
3. Eu prajesc pe o masina profesionala. Am 5-6 mii de ore de prajit la activ. Realist vorbind, ce te face sa crezi ca poti obtine un rezultat mai bun?
(19-05-2016, 11:09)Tito Wrote: Eu zic ca n-a inchis nici o discutie !Parerea lui PJ ca si comerciant ,in sectiunea asta a forumului, nu are nici o valoare pt mine. Argumentez: are interese comerciale ( ceea ce mi se pare mai mult decat ok [THUMBS UP SIGN]) si nu o sa încurajeze niciodată o activitate ca prajitul acasa. Ar fi contraproductiv pt el .