Hello There, Guest! Login Register


De Longhi Dedica Style ec 685

#1
Va salut cu respect pe toți espressomani de aici.Sunt deținătorul unui aparat De Longhi Dedica Style ec 685 ,un aparat ff ieftin care sunt destul de mulțumit de el,dar nu poți obține mai mult decât ai vrea,pentru ca nu găsești de exemplu site fără fund, Și am o problema cu pompa in sensul ca este foarte zgomotoasă ,dacă as putea sa o fac mai silențioasă sau sa o schimb cu ,una care nu face așa de multă gălăgie. Ce am putut sa fac eu ,a fost sa l-as aparatul sa se încălzească 15-20 min, după care sa scot niște apa calda din conducta care prepara capucino,lapte,ceai , după care sa fac un expreso bun.Bine înțeles ca l-as portafiltru sa se încălzească cu cafea sau ness in el .Daca m-a pute-ți ajuta cu un sfat ,ar fii foarte bine.Multumesc anticipat.
 
Reply
#2
(01-08-2020, 19:57)Ionescu Wrote: Va salut cu respect pe toți espressomani de aici.Sunt deținătorul unui aparat De Longhi Dedica Style ec 685 ,un aparat ff ieftin care sunt destul de mulțumit de el,dar nu poți obține mai mult decât ai vrea,pentru ca nu găsești de exemplu site fără fund, Și am o problema cu pompa in sensul ca este foarte zgomotoasă ,dacă as putea sa o fac mai silențioasă sau sa o schimb cu ,una care nu face așa de multă gălăgie. Ce am putut sa fac eu ,a fost sa l-as aparatul sa se încălzească 15-20 min, după care sa scot niște apa calda din conducta care prepara capucino,lapte,ceai , după care sa fac un expreso bun.Bine înțeles ca l-as portafiltru sa se încălzească cu cafea sau ness in el .Daca m-a pute-ți ajuta cu un sfat ,ar fii foarte bine.Multumesc anticipat.

Te salut si bine ai venit pe Espressoman!

In descrierea aparatelor de acest tip este precizat..."Pompă profesională de 15 bari"...o pompa profesionala care este intr-un aparat bun sau acceptabil nici nu seamana cu aceste pompe de "15 bari".
Sincer...nu cred ca te poate ajuta cineva cu acest aparat, sa ajungi la un rezultat mult mai bun.
De parca ai scris, ca pui cafeaua in portafiltru si lasi cu tot cu cafea sa se incalzeasca. Gresit! Portafiltrul poti sa lasi in aparat sa se incalzeasca, dar nu impreuna cu cafea.
...si cum adica ness? Gen Amigo sau Brasero? In locul tau eu m-as lasa de asa ceva...cafeaua ness este o caricatura...dar sigur nu cafea.
Sunt aparate foarte bune, la pret foarte bun, cu care poti intra in lumea cafelei. Ar trebui sa te desparti de acest De Longhi ;-)
Daca ai nevoie de ajutor...ne poti scrie si PM...cred ca te ajuta oricine cu mare placere :-)
Bafta!
Vesuvius v2  |  Niche Zero  |  Bravo Tamper  |  V60  |  Comandante Zebra mkIII  |  Hario  |  Brewista Artisan  |  Brewista Smart Scale v2  |  LogoCups  |  Kribli  |  "Zichor's Oak Tools"
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)