Hello There, Guest! Login Register


DB cu PID

#1
Salut, Dacă are cineva un DB cu PID de care vrea sa se despartă aștept propuneri.
Bugetul ar fi 4000 maxim.
 
Reply
#2
Bump la buget la 4500.
Sunt interesat doar de variante cu rezervor.
 
Reply
#3
Salut! Vezi ca sunt cel puțin doua expobar brewtus iv pe marketplace
Lelit PL41EM/ROCKET FAUSTO/Hario V60/AeroPress/Klarstein Kettle/Hario Skerton/PL043MMI/KRIBLI-GRABLI
 
Reply
#4
(14-07-2020, 13:59)RaduNim Wrote: Salut! Vezi ca sunt cel puțin doua expobar brewtus iv pe marketplace

Merci, le-am vazut doar ca unul e cu pompa rotativa, deci fara rezervor si celelalt este substantial peste buget.
 
Reply
#5
(15-07-2020, 15:13)softice6 Wrote:
(14-07-2020, 13:59)RaduNim Wrote: Salut! Vezi ca sunt cel puțin doua expobar brewtus iv pe marketplace

Merci, le-am vazut doar ca unul e cu pompa rotativa, deci fara rezervor si celelalt este substantial peste buget.

Pompa rotativa trage din ce vrei tu .... Îi poți pune furtunul intr-un bidon de 5 l daca nu vrei sa o legi la rețea .
-La San Marco Sprint 95 e  + Mahlkonig Vario Home + KINU Phoenix M47 
​​​​​
 
 
Reply
#6
Pana de curand am avut un HX cu pompa rotativa fara rezervor si desi la inceput nu m-a deranjat prea tare acum nu vreau sa mai aud de bidon iar de retea nu se pune problema aici trage linie sotia Smile
 
Reply
#7
Sa ma scuzi, dar ceva nu inteleg aici cu aceasta tema cu pompa rotativa, tu crezi ca doar cele cu pompa prin vibratii trag din rezervor propiu apa si cele cu pompa rotativa din retea numai? Stai ca sunt aparate destule care au si rezervor si pot trage si din retea, doar de tine depinde ce vrei. De exemplu Lelit Bianca, sau ECM Synchronica luate asa direct pe sarite... Din cate stiu doar niste aparate profesionale cum ar fi un La Marzocco GS3 sau fineturi ca un Speedster sunt cu alimentare doar din retea...
Lelit Bianca PL162T V2(Lelit PL 41 TEM), Eureka Atom Specialty 75 (Lelit PL 43 MMi)
 
Reply
#8
Depinde cum a fost proiectat fiecare in parte, cu rezervor sau fara. Cand ai rezervor e mai comod aparent. Dar daca vrei comoditate absoluta, dai o gaura in blad si te conectezi la evacuarea generala cu tava si la un filtru de apa cu dedurizare cu furtunul de intrare. Sunt insa multi oameni care nu vor / nu pot sa dea gauri si sa faca aceste conexiuni, caz in care va trebui sa bagi furtunul rotativei intr-un bidon, amplasat pe unde se poate... 

Espressoarele profesionale au si variante cu rezervor si fara, in functie de model. Mina nu are, Studio are. GS3 are, Speedster nu are. Bugster nu avea dar se reproiecteaza acum, Synesso Hydra nu are si chiar cere inca o pompa suplimentara daca nu ai presiune adecvata la retea etc
#Lelit Bianca #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim ~ Vacanta: #Kinu + #Kompresso
Past: #Expobar Brewtus IV #Mahlkonig Vario K30 
 
Reply
#9
(16-07-2020, 14:49)Lyvyoo Wrote: Espressoarele profesionale au si variante cu rezervor si fara, in functie de model. Mina nu are, Studio are. GS3 are, Speedster nu are. Bugster nu avea dar se reproiecteaza acum, Synesso Hydra nu are si chiar cere inca o pompa suplimentara daca nu ai presiune adecvata la retea etc

Sau Crem One, cu rezervor si conectat la retea in acelasi timp. Cand scade apa in rezervor se umple automat de la retea pana la 1/4. Poate fi folosit si neconectat la retea pentru ca pompa-si ia apa din rezervor.
 
Reply
#10
Poate ca sunt, eu unul nu am vazut espressoare cu pompa rotativa si rezervor, in schimb pompa cu vibratii cu rezervor si optiune de legare la retea am vazut. E adevarat si ca nu am cautat prea mult ca ma ia cu ameteala cand sar de 2000de euro, si ca si la masini nu ma uit peste buget ca daca imi place (si sansele sunt in favoarea aspectului  asta) intru in probleme.
Ca sa rezum, vreau DB cu pid si rezervor pompa mi-e indiferent de care este dar cu siguranta la Brewtus stiu ca cel cu pompa rotativa e fara rezervor.
Oricum la banii astia cred ca doar Brewtus as putea lua.
 
Reply
#11
Bianca, are pompa rotativa si rezervor (cu opțiune de a fi conectat la rețea).

Este peste 2000 EUR (cred ca este sub 10.000 RON) dar are o groaza de acesori incluzi și nu mai ai nevoie sa cumperi nimic.

Ce îmi place cel mai mult despre mașină asta este nivel scăzut de zgomot. Pare ceva nesemnificativ, dar după ca ai auzit, cele cu pompa vib îți vor părea prea zgomotoase
La Pavoni Europiccola, Kinu M47
(Romanian is not my native language, sorry for my mistakes)
 
Reply
#12
1. Bianca este mult peste buget 9100 (10.000 -10% reducerea de la barshaker)
2. ala nu e rezervor, e un bidon atasat, o solutie pasabila nu zic nu.
3. nu inteleg cu ce e superior Brewtus-ului (recunosc inca ma documentez)
Ca plusuri Bianca are pompa rotativa si boilere din inox, dar boilerul de brew e de 800ml fata de 1.5l la Brewtus, what's the catch? Daca e padela, nu poate fi instalata una de la profitec pe Brewtus cu ~1100 ron sau una facuta de colegul TudorP, care e chiar mai ieftina, 700ron:
https://www.espressoman.ro/forum/Thread-...light=flow

Daca imi scapa ceva va rog sa ma luminati.
 
Reply
#13
Mai este si Crem One Dual in ecuatie, mai nou, varianta fara profilare electronica. Atat ca e 7900...  Era bine sa scada Bianca atat dar nu se aplica si pe Lelit cei 10% la Barshaker, doar la importator.
Pacat ca nu s-a gasit o smecherie la PL92 astfel incat temperatura din boilerul de aburi sa poata fi scazuta si mai mult, sub minimul de 115 grade de acum (daca nu ma insel), caci am fi putut avea un debit gen 2ml/s in preinfuzie, care ar fi fost exact ce trebuie pentru o minima profilare mai apropiata de realitate.
#Lelit Bianca #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim ~ Vacanta: #Kinu + #Kompresso
Past: #Expobar Brewtus IV #Mahlkonig Vario K30 
 
Reply
#14
Sunt de acord ca este peste buget (m-am uitat acum la buget-ul tau, si chiar este peste, inițial crezusem ca era 2000 EUR).

Cat despre boiler, cel mai important nu este cat de mare este ci cum o controlezi. De exemplu, Dalla Corte folosește boiler-uri foarte mici dar cu un control de temperatura avansat ci este foarte stabil termic.
La Pavoni Europiccola, Kinu M47
(Romanian is not my native language, sorry for my mistakes)
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)