Welcome Back Log In Create Account

Cumpar rasnita manuala pentru espresso

Hello, ma intereseaza  sa cumpar o rasnita manuala pentru espresso.
Buget ~400 de lei

Reply
Ai grija ce oferte primesti, in bugetul acesta nu prea incap multe capabile espresso.
Practic, in afara de unele Kingrinder nu vad ce ai putea alege.
Nu orice se invarte, se cheama ca si rasneste...

Reply
https://barshaker.ro/rasnita-manuala-caf...s-titanium

Cu reducerea de forum o iei pe la 430

Oferta este doar in acest weekend
WPM PRIMUS | J64V | Skywalker Alpha roaster + Roast Assistant & HiBean.

Reply
Lol, au rebranduit Cafesing Orca drept AVX, asta chiar e funny... Huh

+1 pentru sugestia de mai sus, o am si eu, o gasesti in semnatura mea.

Reply
(28-02-2026, 19:28)renatoa Wrote:  
E aceeasi ca  Cafesing Orca dar sub alt nume? Despre cea de la AVX n-am vazut nici un review pe yt si ma gandesc ca nu e 1 la 1.

Reply
Fiind singura manuala cu plate de pe piata, ar fi cam greu sa nu fie aceeasi... Smile
Nici nu e produsa de Cafesing de fapt, ci de alt chinezi, care au brandul propriu Potu.
Posibil AVX sa ii fi contactat si sa fi comandat o versiune personalizata.
Chiar daca manerul nu are aceeasi curbura, eu zic ca e aceeeasi rasnita. Pacat ca ai ratat reducerea de weekend... cautand dupa niste review-uri fantomatice, in care nu vad de ce ai crede mai mult decat in colegi care o au si rasnesc cu ea...

Reply
Daca esti interesat de un Kingrinder K6, da-mi PM

Reply
Mea culpa, incerc sa-mi ajut un prieten in gasirea primei rasnite.
Nu eu sunt factorul decizional aici.
O sa ma pun sa lecturez forum-ul pentru ca mometan imi suna gresit flat burrs pe o manuala dar in acelasi timp ma intriga

Reply
Da, e o raritate... exista topic dedicat acestui subiect.
Precizez ca eu o folosesc 80% actionata electric, are axul hex standard de drill bit.
Dar merge foarte bine si manual, pentru diminetile cand cineva doarme.
Pentru dozarea efortului o poti folosi la diverse inclinari, are spirala feeder si prebreaker, in cutite ajunge boaba deja sparta. Eu rasnesc cam la 60 grade inclinare.

Si ca sa ai toate datele complete, cutitele la aceasta rasnita sunt de tipul intermediar, cu distributie bi-modala, echilibrata intre fines si macinatura. Cunoscute si drept High Uniformity in gama de cutite SSP.
Gasesti in alte topice chiar de azi discutii pe subiectul acesta, prin ce difera diversele cutite plate. Cu poze Smile

Reply
posibil putin offtopic dar eu am un comandante c40 si mi-am cumparat de la Varia EVO grinder (manual) la 102-105$ cu reducere extra gasita de chatgpt. trebuie sa vina saptamana asta. Am ales sa fie protabil usoara si ca are burrul de la Varia VS3 - 38 mm stainless-steel Supernova burr set

Las si link poate ajuta - https://www.variabrewing.com/collections...nd-grinder

Daca este pre offtopic se poate sterge mesajul. Zi buna
Flair 58 plus 2 | F74 Navigator | AeroPress Go | Eureka Baby V3 | Varia Evo V2.
Ex Flar Singature / Flar Neo Flex / Comandante C40.

Reply
Wacaco Exagrid noua - 350 lei. Daca te intereseaza, da-mi mesaj.

Reply
(04-03-2026, 19:34)traian.popescu Wrote: posibil putin offtopic dar eu am un comandante c40 si mi-am cumparat de la Varia EVO grinder (manual) la 102-105$ cu reducere extra gasita de chatgpt. trebuie sa vina saptamana asta. Am ales sa fie protabil usoara si ca are burrul de la Varia VS3 - 38 mm stainless-steel Supernova burr set

Las si link poate ajuta - https://www.variabrewing.com/collections...nd-grinder

Daca este pre offtopic se poate sterge mesajul. Zi buna

Chiar daca depaseste binisor bugetul topicului, eu nu o consider deloc off-topic, chiar ar fi bine sa o semnalezi si intr-unul dintre topicele de Varia... e bine sa avem cat mai multe si in segmentul acesta de preturi.

Reply
Update, s-a cumparat un Kingrinder K6 de pe forum cu 350 de lei.
Celui care i-a revenit rasnita se bucura de extractii reusite. 

Vă mulțumesc tuturor pentru opinii, observații și sugestii! :) 

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)