Hello There, Guest! Login Register

Cumpar espressor + rasnita SH

Salut. Dupa sute de posturi citite m am hotarat sa fac un upgrade major, de la ciorba la espresso asadar sunt in cautarea unui espressor cu accesorii daca se poate si o rasnita. Eu m am gandit la un Lelit pl41EM/TEM/LEM si un Kinu M47 sau o rasnita Lelit dar sunt deschis la sfaturi dat fiind faptul bugetul nu foarte mare, 2000 de lei. Multumesc!

Reply
Salutare! Eu am de vanzare un aparat Gaggia Baby Class, cu grup de 58 si teava de abur Rancilio, cu accesorii incluse in pachet (portafiltru normal, portafiltru naked, sita IMS). Nu are PID insa am reusit sa obtin rezultate bune cu espressorul.
Lelit PL62X MaraX | Niche Zero | Logo Cups

Reply
(12-12-2020, 17:40)hbvlad Wrote: Salutare! Eu am de vanzare un aparat Gaggia Baby Class, cu grup de 58 si teava de abur Rancilio, cu accesorii incluse in pachet (portafiltru normal, portafiltru naked, sita IMS). Nu are PID insa am reusit sa obtin rezultate bune cu espressorul.
As dori ceva cu PID montat, imi cer scuze.

Daca se finalizeaza "afacerea" cu un utilizator de pe forum atunci ramane doar espressorul de cumparat. Prefer un Lelit PL41TEM.. sau ceva cu PID

Reply
Nu e nicio problema, stai linistit! Bafta la cumparare si nu uita sa tii cont de sfaturile colegilor!
Lelit PL62X MaraX | Niche Zero | Logo Cups

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)