Welcome Back Log In Create Account

Cumpar duza abur cu 2 gauri

Vreau sa cumpar o duza pt abur cu 2 gauri. Diametrul gaurii unde intra furtunul de teflon ar fi de 6 mm ( masurat ochiometric cu o ruleta ) . Fata de lelit Bianca, Bugsterul are diametrul mai gros la furtunul de tefllon.
Bugster by Hedone # custom ACS VOSTOK 2 grups#Bentwood vertical 63# Bravo tools # Kinu m47 simplicity # acaia pearl # Kaleido m10 pro roaster

Reply
Valabil . Sau daca stie cineva un link de unde se poate cumpara . La barshaker nu este marimea potrivita . Merci .
Bugster by Hedone # custom ACS VOSTOK 2 grups#Bentwood vertical 63# Bravo tools # Kinu m47 simplicity # acaia pearl # Kaleido m10 pro roaster

Reply
Aveau parca la perfectespresso.ro niste duze

Reply
(06-12-2020, 12:38)r1r2000 Wrote: Aveau parca la perfectespresso.ro niste duze

Mda ... m am uitat si eu . Nu potriveste . Cea pt profitec cu filet exterior dar diametrul unde intra furtunul de teflon este prea mic . Doar daca scot furtunul din interior . Merci mult.

Reply
Taie furtunu 5mm cat intra duza in interior

Reply
(06-12-2020, 21:24)r1r2000 Wrote: Taie furtunu 5mm cat intra duza in interior

Daca tai furtunul si nu intra in duza, aburul o sa iasa pe langa furtun si ideea de a avea protectie , sa nu arda bagheta metalica , isi pierde aplicabilitatea ...
La Bianca furtunul de teflon era un pic mai lung decat teava de metal si intra in duza care se infileta in teava de abur . La Bugster teava de teflon e mai groasa , diametrul la duza e aprox 6 mm. La Bianca cred ca era 4 mm .

Reply
Tu nu atingi teava in zona duzei. Eu unul nu mi-as face griji.

Reply
Daca nu etanseaza bine furtunul pe duza, aburul ajunge pe intrega teava de aburi. Te cam frigi oriunde ai pune mana pe teava.
Sunt patit pe Brewtus cu duza Tidaka.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)