Welcome Back Log In Create Account

Cumpar cani ceramica

Salut, dupa cum spune si titlul ma intereseaza sa cumpar un set de cani de cermica( in special ma intereseaza cele mate- nu lucioase) atat pentru latte cat si pentru cappuccino.
Blush

Reply
+ Daca este cineva doritor sa dea o comanda de la LogoCups sunt interesat ( ma intereseaza un total de 4 cani )

Reply
Salut!
Știi care este comanda minimă și prețul la Logo Cups? M-ar interesa și pe mine tot 4 ceșcuțe de espresso, fără farfurie
Bezzera Unica PID | Eureka Atom65 Touch| Kinu Phoenix | Loveramics | VST 

Reply
(08-01-2025, 00:07)RaduNim Wrote: Salut!
Știi care este comanda minimă și prețul la Logo Cups? M-ar interesa și pe mine tot 4 ceșcuțe de espresso, fără farfurie

Am trimis ieri un mail. O sa aștept să îmi răspundă și revin cu informații.

Reply
Set de 6 bucăți este comanda minima. Mă bag și eu pentru 2 bucăți că să întregim pentru latte :D
Home kit: Lelit Bianca V2, Eureka SD.
​​​​​​Remote kit: Staresso Mirage Pro, kinu m47 classic.

Reply
Vreau și eu 2 de latte și 2 de espresso fără farfurie, dacă se poate
Espresso:ProfitecDrive|MahlkonigE65Gbw
Filtru:LagomCasa|V60|Orea
Deplasare:Kinu|Picopresso|Pipamoka
Foste:Bellona|BezzeraUnica|BentwoodV63|Niche|Sculptor64|Atom75|Df64&83|Libra&Oro|Ode

Reply
Aș vrea să știu și eu prețurile.
Staresso Mirage Pro & De'Longhi ECP, Hario V60 & Aeropress, IBRIC, KINGrinder K6 & AVX CG301, NanoFoamer Lithium, Cocinare B6, Timemore Basic 3.0...Skywalker V1.

Reply
si eu as fi curios :D
Now: Lelit MaraX | Timemore 078S | Timemore Black Mirror | Flair Signature | Skywalker Roaster | Kingrinder K2
Past: Lelit PL81T Grace | DF64 | Cafflano Kompresso | Staresso Mirage Pro

Reply
Pentru espresso (80ml) 6.5e ceașcă+farfurie, flatwhite ( 200ml) 10e, latte (300ml) 12.5e. 
Preturi fara TVA.

Reply
avem undeva un catalog de culori? in afara de cel cu forma de pe site de la ei?
Now: Lelit MaraX | Timemore 078S | Timemore Black Mirror | Flair Signature | Skywalker Roaster | Kingrinder K2
Past: Lelit PL81T Grace | DF64 | Cafflano Kompresso | Staresso Mirage Pro

Reply
Eu mai am una turcoaz dintr-o achiziție mai veche și îmi place mult culoarea. Aș prefera așa dacă dai comanda.
Exista și opțiunea de ceașcă espresso fără farfurie? Nu o folosesc și n-aș plăti degeaba. 
Mulțumesc pentru efort
Bezzera Unica PID | Eureka Atom65 Touch| Kinu Phoenix | Loveramics | VST 

Reply
Nu, toate vin sub forma prezentată iar preturile doar in sus în funcție de nivelul de customizare.

Reply
Am vorbit cu cei de la LogoCups, am întrebat care este numărul de cești pt o comandă minimă, iar acesta a fost răspunsul lor:
“ Buna ziua. Pentru comenzi casnice, fara personalizare, putem produce oricate doriti. Va rog sa ne scrieti pe logocupsro@gmail.com“. Deci ne-a ușurat mult munca putem lua fiecare individual.
Le scrieți pe mail ce doriti exact: culoarea, cu mâner/ fără, flat bottom etc.

Aici aveți codul culorilor :
[Image: 5vTNaso.png]

Aici dimensiuni și prețuri: https://logocups.eu/catalogues/flat_bottom.pdf
Foste:Bellona|BezzeraUnica|BentwoodV63|Niche|Sculptor64|Atom75|Df64&83|Libra&Oro|Ode

Reply
Interesant, mie mi-au spus că "La Modelul Barista, standardul de ambalare din stoc e de 6 cesti si 6 farfurioare. Doar asa le putem oferi. Daca optiunea iti este pe plac, te rog sa imi scrii pe whatsapp la nr 074*******4. Momentan colegii de la birou sunt ultra aglomerati si volumul de comenzi este foarte mare. Multumesc pentru intelegere.

Reply
Am dat deja comanda cu Daniel el fiind tot din Constanța. S-au adunat 10 căni vă ținem la curent să vedem ce se întâmplă, momentan am trimis doar mail cu comanda. Așteptăm răspuns.

Reply
O sa dureze ceva timp

Reply
[Image: acrmW0D.jpeg][Image: VAyMTf3.jpeg][Image: QXlPqvi.jpeg][Image: ZfkA77a.jpeg]

Ieri au ajuns calitate superioară, pereți groși, se simt super
Cele orange trebuiau să fie exact culoarea de pe manometru. Dar culoarea afișată pe ecranul telefonului m-a trădat:)) mai bag o fisa pe viitor.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)