Welcome Back Log In Create Account

Cumpar boiler Saeco Poemia

Poate ar trebui sa il schimb cu totul, dar deocamdata nu imi permit.
Poate are cimeva pe acasa unul mai vechi. Sincer imi trebuiesc doar "urechile" pe care se strange portafiltrul. am inteles ca vin doar cu boilerul si nu separat. Boiler nou cer 150 lei pe el...

Reply
S-au indoit, sau care e problema lor de nu mai pot face strangerea ?

Reply
Salut,
Despre asta e vorba?
[Image: ALHwgkGl.jpg]

Reply
Poate faci referire la aceeasi problema pe care am avut-o si eu, urechile acelea de plastic s-au mancat pur si simplu pana au cazut de tot. Aceeasi problema am avut si eu si imi sta poemia in dulap, asteapta sa imi fac curaj sa o arunc...
Poate ai noroc cu vdub
Echipament actual: Lelit Bianca V3, Timemore 078S
Echipamentul vechi: Lelit PL92T, Lelit PL81T, Gaggia Baby, Saeco Poemia cu PF naked facut la strung, Niche Zero, Kinu M47, Lelit PL043MMI, Hario Skerton 

Reply
Salut... O s Ama uit în seara asta.... Mi se pare ca am un saeco pt piese... SI mi se pare ca va potrivi cu ce ai nevoie... Te anunț diseara
Gaggia Baby Dose, Sita dus La Spaziale, Sita filtru IMS Nanotech, Eureka Mignon

Reply
Îl am... :)... Dacă îți tre sa mi zici cum facem[Image: 151c49aeff13e2ee868beb1a3c4c2c01.jpg]

Sent from my EDI-AL10 using Tapatalk

Reply
Oau ce de mesaje, nu ma asteptam/
@vdub da acesta este modelul.
@Kawiryu daca este de vanzare cumpar intreg boilerul sa il resuscitez pe al meu.

Discutam pe privat?

Reply
(23-02-2018, 09:38)sofocle80 Wrote: Poate ar trebui sa il schimb cu totul, dar deocamdata nu imi permit.

Esti sigur ca nu vrei doar piesa cu probleme? Nu te costa nimic, ba chiar iti multumesc ca ma scapi de fierataniile care aduna praf.
@Kawiryu ce probleme are Poemia? Si tu esti sigur ca nu vrei piesa ce-i lipseste? :))) Mai bine o repari si vinzi ca functionala.

Reply
Piesa din imagini este  boiler sau thermoblock?
Bezzera Unica;  Kinu M47; accesorii Motta; French Press; V60; cold brew Mizudashi

Reply
Termoboiler :P. Cred ca thermoblock din moment ce are rezistenta montata in exterior.

Reply
Ți am trimis PM :)

Sent from my EDI-AL10 using Tapatalk

Reply
Inchis.
Multumesc userului Kawiryu pentru donatie, precum si lui Vdub pentru oferta.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)