Espressoman infocat
Bucuresti
@
simona S mi-ai scris despre rasnita insa nu pot sa iti raspund la mesaj pentru ca ai mesageria dezactivata. Te rog activeaz-o ca sa ne putem auzi.
Multumesc.
Sent from my iPhone using Tapatalk
La Marzocco Linea Micra + G-Iota DF64 | V60+Comandante C40
(ex MaraX + G-Iota DF64)
Espressoman infocat
Cluj-N
Asta ii ceva schema gen printul nigerian?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Espressoman infocat
Bucuresti
14-04-2024, 17:05
(This post was last modified: 14-04-2024, 17:07 by cosmincn.)
@
macgyverx86 - nu inteleg ce e asa funny, un user mi-a trimis un mesaj dar nu ii pot raspunde pentru ca are mesageria dezactivata ... Poate ai treaba si te retin, vezi-ti de printii nigerieni.
(13-04-2024, 21:18)cosmincn Wrote: @simona S mi-ai scris despre rasnita insa nu pot sa iti raspund la mesaj pentru ca ai mesageria dezactivata. Te rog activeaz-o ca sa ne putem auzi.
Multumesc.
Sent from my iPhone using Tapatalk
@
Simona S
La Marzocco Linea Micra + G-Iota DF64 | V60+Comandante C40
(ex MaraX + G-Iota DF64)
Espressoman infocat
Cluj-N
Super, și ți-a răspuns?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Priviți spre orizont, nu spre pământ
Craiova
La mine apare ca i se poate trimite Simonei email, la care de regula nu sunt limite.
Iar PM nu i se poate trimite... nu din motive de mesagerie plina, ci pentru ca Simona are dezactivata primrea de PM-uri.
E o chestie care s-a mai discutat in topicul cu bube ale forumului, e decizie ciudata, ca un user nou la creere sa plece cu mesageria PM dezactivata.
Espressoman infocat
Bucuresti
(14-04-2024, 17:24)renatoa Wrote: La mine apare ca i se poate trimite Simonei email, la care de regula nu sunt limite.
Iar PM nu i se poate trimite... nu din motive de mesagerie plina, ci pentru ca Simona are dezactivata primrea de PM-uri.
E o chestie care s-a mai discutat in topicul cu bube ale forumului, e decizie ciudata, ca un user nou la creere sa plece cu mesageria PM dezactivata.
Multumesc, tocmai i-am trimis mail, nu stiam ca asta se poate daca are PM blocat. Intradevar e cam ciudata decizia de a avea dezactivata primirea de PM-uri mai ales in contextul in care iti permite sa trimiti PM totusi ...