Espressoman infocat
Ploiesti
(21-03-2018, 11:21)Adonnis Wrote: Doreste cineva sa se desparta de SJ? Sau, cine stie, poate de Major?
Ma cam bate gandul sa ma despart eu de Mazzer Major pentru un Compak R120, desi recunosc ca nu sunt chiar hotarat.
Dar ma tenteaza rau, mai ales ca nu am lucrat niciodata cu Compak si R120-ul asta e o ocazie cam buna.
Major-ul meu este ca si nou, nu a macinat nici 3kg de cafea.
Este varianta Doser, cutite 83mm, dar atentie ca este trifazic (380 V). Eu mi-am tras 380 V pe blat si numai asa am folosit-o. Daca vrei sa o folosesti la 230 V, exista un convertizor foarte destept, din care te poti juca si cu frecventa pentru a modifica turatia. Sau se poate modifica la interior sa mearga la 230 V, modificare foarte simpla. Despre convertizor a postat Nickso, care deja si-a cumparat unul. Daca nu ma despart de ea, chiar ma bate gandul sa imi iau si eu unul.
Nu prea stiu ce sa zic de pret,
cel mai mic pe care l-am gasit eu este 931 euro plus transportul international.
Asa, gandindu-ma la repezeala, cred ca m-as desparti de a mea in jurul a 3500 lei, dar nu e nimic batut in cuie. Scrie-mi PM daca te intereseaza si dezvoltam mai mult acolo
La Marzocco GS3, Expobar Brewtus Flow Control, Mazzer Kony E, Mazer Major, Acaia scales, Bravo Tools, Duomo, Kribli
Brew/altele: Baratza Forte BG, Comandante C40 MK3, Kinu M47, Kruve, C. Kompresso, V60, Kalita, Aeropress, French Press