Welcome Back Log In Create Account

Cumpar La Marzocco Linea Micra

Salutare, sunt interesat de un Linea Micra, astept oferte daca vinde cineva, merci!
Lelit Grace, Niche Zero

Past: Baratza Sette 270

Reply
Salut, 
Nu știu nimic de LMLM însă ce știu este ca văzusem recent pe olx un Dalla Corte Studio pe la 7900 lei ce probabil ar merita atenția ta în mai mare măsură decât Marzocco . Doar așa ca o paranteză .
Pavoni Esperto Abile • Kinu Classic 

Reply
Chiar asa... personal l-as prefera numai si pentru grupul de 54, dar probabil si altele.
Gasesti in topicul de versus mai multe detalii:
https://www.espressoman.ro/forum/Thread-...inea-Micra

Reply
Rațional ar părea că Studio ar fi o alegere mai bună, în schimb m-a prins ceva din design-ul de la Marzocco... am făcut niște research, dar o să mai studiez un pic opțiunile de pe piață, oricum, mulțumesc pentru sugestii
Lelit Grace, Niche Zero

Past: Baratza Sette 270

Reply
Nu designu prepara cafeaua...
Zenu pe care ti-l aduce o curba mai altfel poate fi usor anulat de lupta cu puck prep intr-o sita de 58...

Reply
Nu cred ca e asta marea problema la masini de genul asta…
Sita de 58 vs aia de 54
Daca ii pui un puck screen de la BPlus poate si un Vst ii rezolvi in mare parte problemele de preparare a puck ului. 
Si eu iau in considerare un Micra dar inca nu sunt hotarat
Trebuie sa ai in vedere ca Dalla Corte e mai scump cel mai ieftin l-am gasit la 20800 pe cand Micra e la vreo 16500 cel mai ieftin. Deci diferenta considerabila
Dalla Corte e considerabil mai greu dar si mai orientat spre volum mai mare.
Trebuie sa ai in vedere si daca folosesti cantar si ce fel de cesti folosesti pentru ca spatiul de sub grup la Micra nu e foarte mare.

Nu in ultimul rand Micra nu il prea gasesti pe nicaieri SH la aproape 4 ani de la lansare. Cumparatorii sunt destul de multumiti. Dalla corte era unul pe aici la un pret foarte bun parca 8000

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)