Espressoman fresh
Bucuresti
Salut. As dori sa cumpar un Kinu Phoenix daca are cineva de vanzare. Pe barshaker si la alte magazine nu mai este in stock momentan. Multumesc.
Espressoman de import
București
Salut David
Ai incercat sa vorbesti direct cu producatorul prin formular de reduceri de pe forum? Este posibil sa mai au in stock, sau daca nu, te pot inregistra pentru urmatoarea comanda de grup (care se va concretiza in cateva luni, este posibil).
Numai bine
La Pavoni Europiccola, Kinu M47
(Romanian is not my native language, sorry for my mistakes)
Espressoman fresh
Bucuresti
(25-11-2020, 02:02)micrenda Wrote: Salut David
Ai incercat sa vorbesti direct cu producatorul prin formular de reduceri de pe forum? Este posibil sa mai au in stock, sau daca nu, te pot inregistra pentru urmatoarea comanda de grup (care se va concretiza in cateva luni, este posibil).
Numai bine
Salut. Da, am vorbit direct si cu producatorul si tot asa, abia peste cateva luni pot aduce si ei. Cautam sa iau unul mai repede. Daca tot nu gasesc, voi incerca asa. Multumesc oricum
Espressoman infocat
Bucuresti
25-11-2020, 16:41
(Edited 25-11-2020, 16:42 by slavic1983.)
@
davidteodorescu
Doar ca idee, pretul prin formular este de 700 lei, dar astepti sa se adune stoc.
Pretul la Barshaker, este putin mai mare.
Filtroman infocat.
V60 | Aeropress | Comandante Trailmaster X25 | Fellow Ode 2
Espressoman fresh
Bucuresti
Da, stiu ca este 700 lei acolo dar sunt ok sa dau mai mult ca sa nu astept atat. Am gasit-o pana la urma la 112 Coffee & Co in Targu Mures. Multumesc.