Espressoman infocat
Galati
Espressoman infocat
Cluj Napoca
Si eu caut de mult :)
Lelița :smile: Bianca V3 / Timemore 078s / Moccamaster Select / Kinut M47
Espressoman infocat
Galati
Poate s-a saturat cineva si vrea sa-l scap de kin(u).
Espressoman infocat
Tg. Mures
Doar o părere personală. Mai bine puneți ceva in plus și o cumpărați noua. Sigur nu o sa gasiti Kinu la jumătate de preț. Nici macar prima generație nu se vinde la un preț foarte mic.
Lelit Bianca V3 | Niche Zero | Kinu M47 | Kalita Wave
Ex: Expobar Brewtus | Lelit PL43
Priviți spre orizont, nu spre pământ
Craiova
Pai si noua... 2019, si asta cu daca...
espressoman amator
TIMISOARA
Greu găsești ptr că apare rar la vânzare asa rasnita, eu am găsit pe olx deci cauta pe toate site-urile de vânzare
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.
Espressoman infocat
Galati
Abia dupa ce am postat am vazut pretul special pentru forumosti si am vompletat formularul de comanda dar raspunsul de la kinu se lasa asteptat.
espressoman amator
TIMISOARA
de obicei se fac comenzile pe grup ...dar speranța...
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.
Espressoman infocat
Galati
N-am vazut sa se fi organizat ceva in sensul asta.
Espressoman infocat
bucuresti
(02-09-2018, 12:58)softice6 Wrote: Abia dupa ce am postat am vazut pretul special pentru forumosti si am vompletat formularul de comanda dar raspunsul de la kinu se lasa asteptat.
Din câte am înțeles, sunt plecați în concediu. Mie mi-au zis ca au suplimentat comanda inititiala de grup, și au mai găsit un pentru mine. Poate ai noroc și nu era chiar ultima..
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Lelit PL92 + Kinu M47
Espressoman infocat
Galati
Merci de informatie. Ai idee cand se va mai organiza un group buy la kinu?
Espressoman infocat
Cluj Napoca
(03-09-2018, 21:16)softice6 Wrote: Merci de informatie. Ai idee cand se va mai organiza un group buy la kinu?
Eu am fost unul din norocosii care a prins un Kinu la ultimul group-buy (cred ca ultimul din cele suplimentate, dupa cum mi-au spus cei de acolo). Tot din discutia cu ei am inteles ca vor organiza un nou group-buy undeva pe la sfarsitul anului/inceputul anului viitor (din cauza comenzilor foarte mari pe care le au deja de onorat prin strainatate)... Vor vedea dupa ce se intorc din concediu (jumatatea lui septembrie) cum isi vor organiza productia si cand vor reusi sa puna la dispozitie noi rasnite cu reducere pentru forum :)
La Pavoni Mill (ex Nuova Simonelli Musica Lux), Kinu M47, Niche Zero
Espressoman infocat
Galati
Trist, in cazul asta ramane sa astept un sh.
Espressoman Administrator
Bucuresti
In maxim 10 zile ar trebui sa aflam mai multe. Se preconizeaza si o surpriza din partea lor, toamna asta. Ca de obicei, suspans, nu se stie, nu se spune :))
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan
Espressoman traditionalist
ro
04-09-2018, 15:09
(This post was last modified: 04-09-2018, 15:18 by Levo.)
... Asta insemna ca apare Kinu Atomic ... ( sau cu zbaturi si / sau greutati ... :D ... )
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...
Espressoman infocat
Ploiesti
04-09-2018, 15:51
(This post was last modified: 04-09-2018, 15:57 by florind67.)
(04-09-2018, 14:58)Lyvyoo Wrote: In maxim 10 zile ar trebui sa aflam mai multe. Se preconizeaza si o surpriza din partea lor, toamna asta. Ca de obicei, suspans, nu se stie, nu se spune :))
Ops! Scrisesem ceva sub acel quote dar vad ca nu a aparut.
Vreau si eu un Kinu M47. Am completat formularul 4 si nu stiu daca e suficient. Mai trebuie sa fac vreun demers pentru o achizitie de grup sau sa centralizeaza undeva comenzile facute prin intermediul formularului? Multumesc.
Bucuresti
In mod normal achizitiile de grup se anunta din timp, fabrica vanzand la pretul redus pt forum (1000 lei fata de 300E) doar astfel. Momentan sunt si ei in vacanta pana la inceputul saptamanii viitoare si s-ar putea sa raspunda abia atunci aplicatiilor de reducere din aceasta perioada. Probabil raspunsul va fi ca nu se stie exact data noului group buy. Cum ziceam, sper ca in 10 zile sa putem afla, mai urmareste acest topic..
Espressoman infocat
Ploiesti
Espressoman infocat
Galati
espressoman amator
TIMISOARA
sa nu ne surprindă cu pretul....mai mic
Espressoman infocat
Galati
Sau daca e sa visam un model nou, mult mai bun si la un pret foarte bun.
espressoman amator
TIMISOARA
sweet dreams :D
Espressoman infocat
Galati
Am primit raspuns de la kinu astazi, ceea ce m-a surprins placut intrucat banui ca aveau un inbox destul de incarcat, asta-mi spune ca sunt oameni seriosi.
Raspunsul a fost ca si la alti colegi ca desi comanda de grup este inchisa fac o exceptje si pentru mine prin urmare am comandat produsul nou si voi cere inchiderea acestui topic.
Surpriza despre care vorbea Lyvyoo am inteles ca ar fi acel borcan nou cu 11 magneti.
Espressoman de ocazie
Bucuresti
Pai recipientul cu 11 magneti e introdus (cel putin) de la comanda de grup livrata in iunie anul asta, deci nu e chiar o noutate. Nu cred ca asta e surpriza la care se face aluzie. In orice caz, felicitari pentru achizitie, ai avut noroc sa o prinzi la atata timp dupa comanda de grup.
Profitec Pro 600 + Honne Slim + Kinu M47 + Bravo&Duomo + Aeropress + Comandante C40 MK3
Espressoman infocat
Ploiesti
(10-09-2018, 14:44)korbus Wrote: Pai recipientul cu 11 magneti e introdus (cel putin) de la comanda de grup livrata in iunie anul asta, deci nu e chiar o noutate.
Confirm ca recipientul este cu 11 magneti si la exemplarul pe care tocmai l-am primit azi
Espressoman infocat
Galati
11-09-2018, 15:39
(This post was last modified: 11-09-2018, 15:47 by softice6.)
Nu stiu ce sa zic atunci, vom afla probabil curand.
@
florind67 Cat a durat livrarea si de unde a fost trimisa?
Gata au facut update si vad ca trimit din Reghin si trebuie sa ajunga maine deci m-am linistit unui coleg am vazut ca i-a trimis din Amsterdam si durase vreo 7 zile sa ajunga.
Espressoman infocat
Ploiesti
(11-09-2018, 15:39)softice6 Wrote: Nu stiu ce sa zic atunci, vom afla probabil curand.
@florind67 Cat a durat livrarea si de unde a fost trimisa?
Gata au facut update si vad ca trimit din Reghin si trebuie sa ajunga maine deci m-am linistit unui coleg am vazut ca i-a trimis din Amsterdam si durase vreo 7 zile sa ajunga.
A ajuns de pe o zi pe alta. Luni au trimis-o (din Reghin) si azi a ajuns. O comandasem martea trecuta, dar au fost in concedii pana ieri.
Espressoman infocat
Bistritz
(11-09-2018, 15:56)florind67 Wrote: (11-09-2018, 15:39)softice6 Wrote: Nu stiu ce sa zic atunci, vom afla probabil curand.
@florind67 Cat a durat livrarea si de unde a fost trimisa?
A ajuns de pe o zi pe alta. Luni au trimis-o (din Reghin) si azi a ajuns. O comandasem martea trecuta, dar au fost in concedii pana ieri.
Kinu astia sunt din Reghin..? Daca ma duc la ei, mi-or vinde o rasnitza?
Bucuresti
In niciun caz :)
Espressoman infocat
Bistritz
(17-11-2018, 23:05)Lyvyoo Wrote: In niciun caz 
Am completat formularul acela pentru comanda...nu stii, oare dureaza mult pana o primesc..?