Espressoman
Brasov
Astept oferte serioase.
Expobar Brewtus IV, Mazzer Super Jolly modata doserless, VST-uri ridgeless, Espro dinamometric flat.
Espressoman
Bucuresti
Mazzer Major RPM variabil || San Marco Flexa cu DC brew boiler
Espressoman Administrator
Bucuresti
Estimeaza un buget, ca sa stie cei interesati daca sunt compatibili...
#Lelit Bianca V3 #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim ~ Vacanta: #Kinu + #Kompresso
Past: #Expobar Brewtus IV #K30
Espressoman
Brasov
(02-03-2014, 21:31)Lyvyoo Wrote: Estimeaza un buget, ca sa stie cei interesati daca sunt compatibili...
Ma intereseaza EXPOBAR BREWTUS 4 varianta cu pompa vibratoare si legare la apa.Sau fara legare la apa, depinde de diferenta de pret intre cele doua versiuni.
Expobar Brewtus IV, Mazzer Super Jolly modata doserless, VST-uri ridgeless, Espro dinamometric flat.
Espressoman
Brasov
Am discutat azi cu cei de la caffea.ro si primesc un lot nou in 2 sau 3 saptamani la pret redus pt. noi de 1500 Euro. Singura chestie e ca nu aduc varianta cu pompa vibratoare si posibilitate optionala de legare la apa in caz nevoie.Oricum au fost foarte amabili si au zis ca o sa imi faca o oferta si pt. respectivul model Expobar Brewtus 4 P (plummable = cu legare la apa in caz de nevoie).Daca diferenta e mica inclin spre acest model.Cele trei modele diferite de Brewtus 4 sunt prezentate in acest film:
http://www.youtube.com/watch?v=K3IUqHdEkR0
Espressoman
Bucuresti
Nu stiu daca te ajuta cu ceva dar eu am trecut recent la legarea espressorului la retea si nu as mai lua in considerare un espressor cu rezervor decat daca nu as avea alta optiune. Spor la ales...
Mazzer Major RPM variabil || San Marco Flexa cu DC brew boiler
Espressoman
Brasov
04-03-2014, 18:12
(This post was last modified: 04-03-2014, 18:24 by vesuvius.)
(02-03-2014, 21:31)Lyvyoo Wrote: Estimeaza un buget, ca sa stie cei interesati daca sunt compatibili...
Buget pina in 1500 Euro.Daca nu se gaseste nici un forumist dornic sa se desparta de dual-boilerul lui atunci va trebui sa cotizez la un aparat nou asa cum am postat mai sus.Nu vreau neaparat nou-nout, ma multumesc si cu un second hand daca pretul e ok.
(04-03-2014, 18:09)nickso Wrote: Nu stiu daca te ajuta cu ceva dar eu am trecut recent la legarea espressorului la retea si nu as mai lua in considerare un espressor cu rezervor decat daca nu as avea alta optiune. Spor la ales...
Asa gandesc si eu.Diferenta de pret trebuie sa fie mica.Nu vreau mai tarziu sa imi para rau ca nu am posibilitatea sa il leg la retea.Vad ca pe wholelattelove.com se vinde cu acelasi pret ca si varianta standard, doar cu rezervor.Doar varianta cu pompa rotativa (care nu ma intereseaza pe mine ) costa cu 200 euro in plus.
Espressoman Administrator
Bucuresti
Sa ne anunti si pe noi de scoruri
#Lelit Bianca V3 #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim ~ Vacanta: #Kinu + #Kompresso
Past: #Expobar Brewtus IV #K30
Espressoman
Brasov